Längesen jag skrev här nu igen. Ibland får jag nått ryck och skriver lite här sen glöms det bort och så fortsätter det så. Jag hade iallafall en superbra jul med både familjen här och släkten i Skellefteå på juldagen. Nyår hade jag "turen" att jobba! Tror det är fjärde nyåret jag jobbar på. Bryr mig dock inte så hemskt mycket om nyår, julen är viktigare för mig att få vara ledig på. Julen är helig för mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ligger man nerbäddad i hotellsängen, det var faktiskt en trevlig dag utan fåniga lekar! Några lekar var det men det var faktiskt helt okej, sen var det det spat som gällde för hela slanten! ;)

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg till Norsjö med jobbet! Ska bo på källans spa en natt med teambuilding skit! Gillar inte att man ska måste leka olika fåniga lekar och sitta i ring och berätta om hur duktiga mina kollegor är! Får hjärnsläpp när man måste sitta inför en grupp och säga fina saker på kommando, även om jag tycker tusen fina saker om dig så blir det helt tomt!

Likes

Comments

Sambon var på jobbet i tolv timmar igår så det blev till att roa sig själv! Blev bjuden på middag hos min morbror innan jag drog över till syrran och hennes sambo och hängde där hela kvällen!

Likes

Comments

Blev lite shopping nu när lönen trillat in, nu klarar man sig några dagar till!

Köpte nya snygga mörklila ljus, ett grytunderlägg som jag har velat ha länge samt äääääntligen en sån där oval sminkborste som alla har! Den var faktiskt jävligt bra, så får ni se upp ;)

Likes

Comments

Var ute i fredags. Går ju aldrig på krogen så det var faktiskt roligt! Var först hos Elina sen for vi vidare på Allstar! Kändes lite som om man hade backat tillbaka tiden till då man gick på 5ive varje helg typ! Tror det är såhär det känns när mammor varit gravida och mammalediga två år typ och sen ska ut på krogen, förvirringen är total - vad ska man ha på sig, hur ser folk ut på krogen nu för tiden?

Lyckades iallafall hitta nån gammal kjol som jag kunde slänga på mig ;)

Efter krogen så blev det efterfest dessutom! Kom hem klockan fem, snacka om! Hur folk orkar göra detta varje helg är en gåta, man mådde ju som man förtjänade och det blev inte många steg under lördagen! Nää jag känner hur jag börjar på att bli gammal! ;)

Likes

Comments

Jag har inte så många vänner men vad ska man med det till när dem man har är de bästa vännerna? Fick besök igår av Rebecca, min gamla gymnasiekrigare som nu flyttat till Åre! Vi gick lite på Avion och strosade runt och sen hade vi myskväll med gott framför tvn!

Likes

Comments

Namnamnam!.. Skulle hämta jycken hos min morbror som hade besök av en snubbe som äger tapas och dom två stod och stekte älgfärsburgare som dom bjöd på! Inte illa, då slapp man göra middag idag!

Likes

Comments

Min sambos förkylning tog mig tillslut så har legat en vecka framför tvn i princip. Sambons "plastmamma" fyllde dock femtio år i helgen så fick som rycka upp mig för en kväll för att fira henne! Hon är tokig i HarleyDavidson så jag bakade ihop en HD tårta som överraskning för henne!

Likes

Comments