Vecka 41

Idag känns det verkligen som hösten har kommit, riktigt ruskigt höstväder. Ni vet när det egentligen inte ens regnar, men av någon anledning är blött överallt ändå. Alla träd är väldigt fina också, i någon vecka till iallafall innan alla löv har ramlat av. Jag har varit och ätit lunch med Darcy idag, så mycket mer har jag inte hunnit med än. Vaknade med världens dunderförkylning igår som fortfarande hänger kvar så känner mig inte så pigg.

Den här veckan är vår sista i vår nuvarande lägenhet, känns så himla kul att flytta och är så taggad på den nya lägenheten. Känns lite sorgligt att lämna den här lägenheten också så klart, det var ju här vi blev tillsammans och Svea har spenderat sina första månader i livet här osv. Men, jag får ju ta med mig både Nils och Svea till den nya lägenheten som tur är! Så här ser min kommande vecka ut iallafall:

Tisdag

På tisdagar går jag ju alltid i skolan, dock känner jag mig som sagt ganska sjuk idag så får se om jag kan gå dit. I vilket fall måste jag fortsätta packa, myyyycket kvar som ska packas och tiden rinner iväg nu känns det som.

Onsdag

Ledig från skolan, har bokat tvättid för att få alla kläder, lakan osv rent inför flytten. Vad jag vet just nu så är Berra hemma på kvällen så jag hoppas på att vi ska kunna packa en hel del, kanske även åka och slänga lite skräp oså också.

Torsdag

Skola igen, räknar med att jag ska vara tillräckligt pigg för att gå till skolan på torsdag. På kvällen har Nils match, så troligen går jag och kollar på den. Med andra ord finns det inte supermycket tid för att packa den här dagen så jag hoppas på att vi hunnit med det värsta innan dess.

Fredag

Ledig fredag den här veckan, tack och lov. Sista dagen innan flytten drar igång och jag har en känsla av att hela dagen kommer behöva spenderas med att packa och städa, möjligt att vi börjar bära ut lite lådor till släpen osv.

Helgen

Dags att flytta! Nils familj kommer hit från Växjö för att hjälpa till, tror de stannar över natt så de är här både lördag och söndag. Min familj kommer också och ska hjälpa till såklart och jag tror Nils har lånat in några av sina hockeykompisar som bärhjälp. Har fortfarande ingen klar bild över hur detta ska gå till med flytten, eftersom vi ska byta lägenhet, men förhoppningsvis blir det inga problem. Måste försöka hitta någon kattvakt till Svea med, har en känsla av att hon skulle försvåra arbetet avsevärt om hon är hemma då, hehe.

Gillar

Kommentarer

cajsalundin
cajsalundin,
Wow vad fint håret blev!
nouw.com/cajsalundin
fannyafzelius
fannyafzelius,
Åh tack, jättenöjd verkligen!
nouw.com/fannyafzelius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229