Vecka 4

Idag är jag ledig från skolan. Vid 10 hade jag bokat tid för att fylla på mina fransar så jag kom hem därifrån för en liten stund sedan. Skönt med fräscha fransar igen! Innan jag gjorde fransarna första gången velade jag så länge om jag skulle testa eller inte, men nu är jag så glad att jag gjorde det! Helt underbart att inte behöva använda mascara och alltid se fräsch ut.

Nu ska jag städa lite hemma innan jag ska hämta Maja i skolan vid 14. Då ska vi åka och jobba en stund. Maja skulle jobbat ensam egentligen men det var så mycket att göra så jag ska hjälpa henne. Vid 18.30 ska vi på ett pass thaiboxning, det enda passet jag kan vara med på den här veckan tyvärr. Efter passet ska jag hem och laga mat och ha myskväll med Nils, hann knappt träffa honom alls igår vilket innebär att vi inte heller hann kolla något på bron hehe.

REsten av vecka 4

Torsdag - Går i skolan på dagen och när jag kommer hem ska vi på kalas hos min lilla kusin Mira. Ska bli mysigt att träffa släkten, känns som det var längesen nu.

Fredag - Ska inte till skolan på fredagen då vi inte har något viktigt som man borde vara med på då. Vi ska åka till Nils familj i Växjö på eftermiddagen så jag ska packa och förbereda inför det. Även städa lite hemma då Maja ska vara kattvakt när vi är borta och hämta ut mitt armband som varit på lagning hos guldsmeden. På kvällen ska vi på standup i Växjö med Nils lillasyster, vi fick det i inflyttningspresent när vi flyttade in i nya lägenheten.

Lördag - Fortfarande i Växjö, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det dyker säkert upp något roligt.

Söndag - Vet inte heller vilken dag vi åker hem från Växjö, Nils har match på söndagen så om han ska vara med på den åker vi nog hem på lördagkvällen annars stannar vi till söndagen. Det återstår att se helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229