Sjukdag

Idag skulle jag egentligen gått i skolan, men vår lärare har blivit sjuk så han sa igår att vi fick ta helg. Tur för mig för jag känner mig inte heller så pigg, har varit förkyld hela veckan och nu känner jag mig ganska hängig. Som tur är så har jag inga planer alls idag, utan kan spendera i stort sett hela dagen i sängen och vila. Nils skulle egentligen haft match ikväll men han har också varit sjuk nästan hela veckan så jag tror att det blir fredagsmys här hemma istället!

Imorgon har jag dock en del planerat så det vore skönt om jag kunde må bättre då. Nils är borta med sitt jobb nästan hela dagen, så jag hade tänkt försöka ta med mig Maja och kolla på Darcys match, sedan ska vi iväg på fest på kvällen. Berättar mer om den på söndag!

På söndag ska vi även träffa killen som vi har köpt lägenhet av, vi ska visa varandra förråd, tvättrum osv i respektive byggnader och vi ska få titta och mäta lite i nya lägenheten. På ett sätt är det ju smidigt att vi ska "byta" lägenhet liksom, men jag vet inte riktigt hur det kommer gå dagen när vi faktiskt ska flytta alla saker... Aja, det löser sig förhoppningsvis!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Krya verkligen på dig fina!! <3
nouw.com/emmaengstrom
fannyafzelius
fannyafzelius,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229