Presenter och fullplanerad dag

Idag började vi dagen med att äta frukost med Nils familj, de kom till oss vid 9 ungefär. De åkte upp hit igår för att kolla på matchen och stannade tills idag. Det var kul att de fick se lägenheten nu när vi målat om och fått iordning allting lite mer! Vi fick dessutom lite inflyttningspresenter och jag fick en födelsedagspresent inför min födelsedag på torsdag. Vi fick två stycken marmorbrickor, så himla fina verkligen, en liten marmorskål med flingsalt till, ett doftljus som luktade jättegott och en liten tomte att julpynta med!

När Nils familj åkt hem igen vilade vi en stund i soffan innan vi gick till vårt gamla gymnasium och hälsade på. De hade öppet hus så jag hälsade på min gamla mentor och sedan tittade vi på Majas dansuppvisning. Efter att öppet hus var slut så gick vi hem till farmor och farfar för att fira farmors födelsedag, vi fick så himla mycket fika så jag är helt proppmätt nu.

Vi kom precis hem till lägenheten och jag ligger på soffan en stund nu för att vila bort matkoman efter fikat. Snart ska jag börja göra mig iordning dock för ikväll kommer två av våra kompisar hit, vi ska käka lite hemma hos oss och sedan gå och bowla. Ska bli väldigt trevligt!

Imorgon är Nils på bortamatch större delen av dagen, får se vad jag hittar på, är bilen kvar hemma kanske jag åker ut till mamma och pappa eller något sådant!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229