Ny tatuering

Hej! Ännu en gång har det gått väldigt många dagar mellan uppdateringarna här men jag har verkligen haft världens mest ointressanta vecka. Min lärare har varit sjuk så vi har inte varit i skolan alls utan jag har i stort sett bara suttit hemma och filat på mitt examensarbete hela veckan.

Igår var vi på hockey på kvällen och sedan var vi och bowlade med ett gäng kompisar. Det var jättekul men Nils och jag gick hem vid strax innan 12 när de andra drog vidare till strandbaren. 

Idag drog vi iväg till Linköping för att tatuera oss, jag, Julia och Maja skulle göra varsin och Maja hade även med sig två kompisar. Jag och Maja tatuerade in varandras födelseår, vilket betyder att jag nu har 2001 intatuerat på armen. Blev jättenöjd med den faktiskt! Jag kan även titulera mig som tatueringsdesigner nu då Julia bad mig måla en tatuering till henne, resultatet ser ni nedan. Det började som ett skämt men jaa, nu sitter den där och jag tycker faktiskt den är rätt cool, haha!

Är helt slut efter en hel dag i Linköping så nu ska vi bara mysa i soffan hemma och troligen sova ganska tidigt. Önskar alla en skön lördagkväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229