Nationaldag i Västervik

Hej igen!
Fredag idag, helt sjukt vad den här veckan har sprungit iväg snabbt. Jag har redan avverkat en hel vecka på mitt nya jobb. Och jag trivs jättebra! Jag har världens härligaste kollegor och superroliga arbetsuppgifter. Självklart kommer det ju ta tid innan jag är helt ”upplärd” och klarar mig själv men det går framåt hela tiden.

Igår var det dessutom Sveriges nationaldag. Vi ”firade” dagen i Västervik med Nils föräldrar. Vi åker ner redan i onsdags efter jobbet, åt på restaurang på kvällen och sov över där. På torsdagen hyrde vi cyklar och cyklade runt i Västervik och ute på Gränsö. Det var så himla fint väder, precis lagom varmt och klarblå himmel. Vi tog en fika ut på Gränsö och sedan åt vi lunch inne i Västervik innan vi åkte hem.

På vägen hem lyssnade vi på Spöktimmen i bilen, så galet spännande och skrämmande. Kan verkligen inte låta bli att lyssna för det är så intressant men på kvällen sen var jag så rädd att jag knappt kunde sova, haha.

Idag har jag jobbat igen, sista dagen innan helgen. Vi var ute o käkade lunch på ett italienskt ställe Jönköping, riktigt gott var det men jag fick en galet stor portion (med mina mått mätt) så såg knappt ut som jag rört maten när jag var mätt. Kul ändå att ha lite mer valmöjligheter på lunchen än man har i Tranås.

Nu ska vi ta det lugnt i soffan ikväll, allt man orkar i den här värmen. Vår lägenhet kokar typ just nu. Önskar er en härlig fredag och helg iallafall!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229