Motivationen är inte på topp

Hej på er!

Nu var det några dagar sedan jag skrev något här, har helt enkelt inte känt mig sugen den senaste tiden. Jag bloggar enbart för min egen skull, för att jag tycker det är roligt och för att jag ska kunna titta tillbaka i arkivet. Men ändå får jag prestationsångest, att jag måste skriva varje dag, skriva bra och ha med bra bilder. Och jag blir fasen aldrig nöjd. Segt, men iallafall, idag är det torsdag. Jag har varit i skolan, vi kom överens i min grupp om att vi jobbar hemifrån imorgon så jag har därmed tagit helg.

Jag har hunnit få hem och få upp våra nya tavlor sen sist. Är jättenöjd, ska dock köpa en till lite större och ha emellan de två jag köpte nu till vardagsrummet, tror jag. Tyvärr har jag köpstopp fram till min födelsedag, har lovat Berra att inte köpa något innan dess för att undvika att köpa något jag eventuellt får i present.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta, är vrålhungrig och lär inte bli någon middag än på ett tag. Ikväll blir det bara mys i soffan, och fajitas såklart eftersom Nils spelar match imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229