Min söndag och kommande vecka

Söndag

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa hela dagen. Min moster och hennes familj kom och fikade på förmiddagen, mina kusiner skulle få testa att rida bland annat. Detta slutade dock med en lös häst och en rejäl blåtira. Kan säga att han nog aldrig kommer sätta sig på en häst igen, hehe. Sedan kom min mormor och morfar med lunch och vi har bara umgåtts hela eftermiddagen. Nu är jag hemma igen och ska snart dra iväg och hämta Nils vid tåget, ska bli skönt att få hem honom igen! Maten på vägen hem ser jag också fram emot, lutar åt Max!

Vecka 40

Måndag - Troligen ska Svea till veterinären på måndag, för vaccinering och chipmärkning. Hoppas hon inte blir för ledsen av sprutan, plutten. Ska be Nils ta med lite flyttlådor hem från jobbet också så jag kan börja packa lite smått.

Tisdag - Skola, resten av dagen har jag inga planer, får se om vi får in ett gympass kanske.

Onsdag - Ledig från skolan! Ska till frisören på förmiddagen, ska bli så skönt att fräscha upp håret, speciellt färgen. Sedan blir det nog lite mer packning, får passa på under mina lediga dagar.

Torsdag - Skola igen, på kvällen har Nils hockeymatch så ska kolla på den har jag tänkt.

Fredag - Den här veckan går vi i skolan även fredagen, sedan tror jag det blir en lugnt kväll med fredagsmys i soffan, Man kan ju hoppas på en sväng till gymmet också men det återstår att se, heh.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229