Min lördagkväll

Igår vaknade vi hemma hos mamma och pappa, vi åt frukost ihop och bara satt och pratade typ hela förmiddagen innan vi åkte in till stan. Mamma och pappa skulle gå på fotboll och vi skulle kolla på hockey. Hockeymatchen blev ganska lång så när den var slut hann vi bara hem och in i duschen innan vi skulle möta Felicia och Jacob på en restaurang här i stan.

Vi åt på en thai-restaurang och jag tog sushi, var jättelängesen jag åt det så det var supergott. Efter maten gick vi och bowlade, jag vann faktiskt konstigt nog. Hade väl mycket tur igår, haha. Vi gick hem till oss en stund efter bowlingen och bara satt och snackade och åt lite snacks, mycket trevlig kväll!

Vi har äntligen kopplat in vår nya Apple TV som bara har legat här hemma i en vecka ungefär så jag har kollat på youtube i sängen hela morgonen idag. Som jag skrivit innan så spelar Nils lag match i eftermiddag, så även idag blir det några timmar i ishallen. Trodde inte Nils skulle vara med först men han ska stå med som andramålvakt iallafall så det blir nog bara Maja och jag som tittar. Lugn och skön söndag ändå!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229