En helg i Växjö

I lördags morse åkte vi ner till Växjö vid 10-tiden, vi kom fram lagom till lunch så vi käkade lunch med Nils mamma. Efter maten gick vi en sväng med Cocos, Nils familj hund. Det var helt underbart väder ute verkligen. Vid 14 ungefär åkte vi in till Grand Samarkand, jag var på jakt efter ett par jeans så tänkte kolla där när vi ändå hade tid. Hittade ett par så snygga på Levis, har inga jeans sedan innan i samma modell men tror jag kommer använda dom här mycket nu i vår och sommar! Ska visa dom någon gång när jag får möjlighet.

Vid 17 var vi iallafall på plats i Vida arena, matchen började inte förens 18 men Nils ville se uppvärmningen så vi var där tidigt. Det blev en riktigt spännande match som slutade 3-2 till Växjö, tack och lov, annars hade det kanske varit en lite tråkig julklapp haha.

Idag vaknade vi ganska tidigt, sen har vi bara varit hemma och umgåtts med Nils familj och kollat på all sport på tv. Vi kom hem vid 5-tiden och nu har vi gjort hemmagjorda hamburgare och kollar på Shooter, ännu en serie vi börjat följa på Netflix. Helgen har gått sjukt fort men vi har haft så mysigt, riktigt lyckad helg måste jag säga.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229