5 random saker om mig

1. Jag kan inte svälja tabletter. Har haft problem med detta så länge jag kan minnas. När jag var liten var det extremt, kunde inte ens svälja ett helt pepparkorn med vatten (övade på det genom att svälja pepparkorn, därför vet jag haha). Tack och lov har jag blivit lite bättre med åldern, jag kan svälja små kapslar idag men t.ex. en hel alvedon är helt uteslutet. Köper alltid sånna äckliga som smälter i munnen eller delar de vanliga i småbitar. Vuxenpoäng.

2. Jag gnisslar tänderna när jag sover. Tack vare det får jag alltid sova med min supersnygga bettskena. Ääääääälskar den dock för jag får så fruktansvärt ont i tänderna utan den, även om jag bara tar en kort powernap.

3. Den ända pizzan jag äter är med tonfisk, räkor och kebabsås. Jag kan inte äta någon annan pizza än det, alla andra ger mig kväljningar. De flesta tycker det låter jätteäckligt men seriöst, testa den! Godaste pizzan i världen.

4. Jag har tävlat i slalom. När jag var mindre så tränade och tävlade jag i slalom och storslalom och ärligt talat så är det nog den ända sporten jag hållit på med som jag verkligen kan sakna. Tyvärr fick jag lägga av på grund av att vi hade så dåliga träningsmöjligheter där jag bor. Att kolla på slalom på tv är fortfarande något av det roligaste jag vet, skulle kunna sitta framför det i dagar haha.

5. Jag hatar att äta frukost direkt när jag vaknar. När jag är ledig så väntar jag alltid en stund efter jag gått upp med att äta för jag blir bara illamående och får ont i magen då. När jag ska till skolan köper jag alltid drickyoghurt som jag kan ta på tåget istället.

Gillar

Kommentarer

IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Vilket roligt inlägg.😃
nouw.com/idatofsmes
fannyafzelius
fannyafzelius,
Tack! Vad kul att du tyckte om det☺️
nouw.com/fannyafzelius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229