Header

​Kod för att importera min blogg till Nouw: 0658859372

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej gamla bloggen! Ni som forsatt följa mig på horseworld vet kanske att jag inte bloggat så mycket längre! Men nu är jag igång igen på en ny blogg! Jag kommer tillbaka till nattstad på www.nattstad.se/myrans !

Nu hoppas jag att jag håller blogghumöret uppe, att ni följare kommer mer och läser om mina nya planer!

@myrans @myrans @myrans @myrans


Likes

Comments

När jag började blogga var jag bestämd på att jag vill ha mitt bloggnamn som Fannys eller Fannym.xxxx.se. Jag har bloggat på de flesta vanligaste bloggportaler, även de mindre portaler på de  Men när jag hittade nattstad var jag säker på att jag skulle börja blogga här och vara kvar här mer än några månader liksom. De kändes rätt att byta till nattstad och jag fick ett jätte bra första intryck utav nattstads skapare, eller team.. Jag trodde att de var den här portalen där jag skulle lyckas. Både hålla blogghumöret uppe, bli en bra bloggare och kanske få lite fler läsare. Men de verkar inte vara rätt blogg portal.

Just nu , finns de en blogg, under ett helt annat namn som är skapad utav mig. Där kommer jag börja på ett nytt kapitel. Mina inlägg som skrivits på blogg.se, bloggplatsen, favs.se. ALLA bloggportaler. Där kommer inläggen vara. De flesta inlägg har jag fått över hit till nattstad. Här tänker jag avslutat en utav mina böcker, min resa. Nu börjar jag skriva på ett ny historia på horseworld.se under namnet Myran. 

Under min tid som jag bloggat nu har jag stött på massor utav bloggare. Men de finns vissa bloggar som jag fasnat för och kommer fortsätta läsa. 

Erika, du och din blogg. Du skriver super bra och din blogg är sjukt snygg och läsvärd. Ni hittar hennes blogg HÄR.

Petra, du har varit riktigt inspirerande för mig. Du skriver riktigt läsvärda inlägg och jag vet att du redigerar grymma heades. Läs hennes blogg HÄR.

Linnea, alla dina inlägg om djur. Har varit riktigt lärorika för mig och jag kommer helt klart fortsätta läsa om dig och din resa med din valp som kommer snart, All lycka till från mig! Läs hennes blogg HÄR.

Moa, när jag först läste din blogg var de bara, wow. Du är så sjukt fin och tar väldigt fina foton. All lycka till med Speedy! Läs hennes blogg HÄR.

Lycka till med framtiden all bloggare, jag kommer fortsätta läsa era bloggar och hoppas ni följer med till horseworld. HÄR. Ni är så grymma och jag ser upp till er! 


Likes

Comments

God morgon finaste läsare! Hur är de? Idag runt lunch tid släpps sista ledtråden. Och på söndag, då är allt igång. 

Planerna idag är en ganska lugn lördag, inget stress. Men en aktiv lördag tror jag att de blir ändå. Nu på förmiddagen ska jag ut och gå med Wilma. Mamma har också lovat att hjälpa mig att fota lite. Sen blir de nog en lätt lunch. Och på eftermiddagen ska jag pyssla lite med mitt rum. Jag vill även ta en runda till lill stan. Jag vill köpa ett par nya jeans. Så om jag hinner och känner för de så vill jag gå dit. 

Hoppas ni får en bra Lördag!


Likes

Comments

Fredag idag är = skolan är slut för den här veckan. Btw. Jag kommer släppa min lilla nyhet på Lördag!! Hoppas ni kommer gilla de!! Ni får ha en riktigt grym Fredag alihopa. Nu kör vi sista skoldagen!
Rock your day in your own shoes! 💝

Likes

Comments

Hej. Har ni en bra vecka? Jag själv är riktigt trött. De börjar verkligen bli jobbigt att gå upp på mornarna. Som ni kanske märker så uppdateras bloggen inte så mycket. Men jag besöker faktiskt bloggen varje dag. Men jag håller på att fixar en sak till bloggen. Så de kommer att bli lite färre inlägg. Jag hoppas att komma igång med mitt lila projekt snart. Det är mycket jag vill ska vara helt färdigt innan jag börjar skriva ut mer. Men ni får förlåta mig just nu. Kram på er så länge!


Likes

Comments

Ny vecka. Jag räknar ner till höstlovet. Ska planera de lite mer i detalj. Annars är de en helt vanlig vecka. Jag ska fixa i mitt rum. Bära ner gamla saker och rensa bort. Just de, 2 födelsedagar denna veckan också. Pappa och Tobias fyller år! 🎉
De ska såklart firas men ingen speciellt fest eller kalas.

Likes

Comments

Ni förstår inte hur mycket jag har haft att göra och så mycket som hänt. Vi håller på att flytta rum. Så de har vart mycket med de och sen har vi ju lilla Moa som ska underhållas och tankarna på bloggen har inte funnits. Jag har ju sagt att om de blir såhär ska jag inte känns press. Utan börja skriva när de känns rätt. De gjorde de nu.

Helgen har gått och de är skola imorgon. Känns som skulle vara typ natt nu. Men för en gångs skull är de eftermiddag.

Vet inte vad jag ska säga. Jag är bara glad. Lite fundersamn över hur de ska gå med min 1D garderob Som man kan plocka upp och plocka ner. Så nu när jag och mamma skulle plocka upp den
Så gick den sönder lite. Dessutom vet jag inte hur jag ska ha de i mitt rum. Jag tycker att jag har samlat på mig för mycket saker genom tiderna..
Vi får se hur de blir. Ni får lite bilder på mitt rum senare.


Likes

Comments

Passande rubrik. Mina inlägg blir allt likare varandra. Eller vad tycker ni? Men de finns mycket saker planerat som tar tid.

De är Torsdag idag. Imorgon är de Fredag. De är 3, bara 3 veckor (!) kvar tills de är höstlov! Fatta hur snabbt de kommer gå! På mitt höstlov är planerna som så att jag ska till landet. Felicia har fått en paddock. De kommer bli så mycket enklare att träna Ecco. Sedan, inget är planerat med hälsa på Manne och kansle Tura. Ett par helt olika ponnys. Sedam vill jag träna med morfar. De kommer bara bli grymt!

Likes

Comments