(magyar fordítás alul - hungarian translate below)

Getting this from LV was on my little goal list for this year and I am very happy because this year is close to end and my list is nearly done. I was working hard this year and at that day when I bought it I felt that sweet feeling of a little treat, and it was immediately followed by an other amazing felling. It was to be proud. Proud for my self to do the best I can, and complete all my goals for this year. Also being proud of how powerful I am, it just a year ago that I left high school, and I grew a lot. When I look at that scarf that's what it reminds me of, and also to keep up dreaming. Some of you may will see it as a small or a big thing but that dose not matter, all that matters is the feeling and I wish you all to feel that. Please girls start to stand on your own legs, it feels amazing.

Love, Sarah

What I am wearing:

Scarf - Louis Vuitton

Dress - Hrvt

Sunglasses - Gucci

Bag - Furla

Ez a gyönyörű LV sál az idei évi kis cléjaim listáján volt, nagyon nagyon boldog vagyok, mert közeleg az év vége és minden idei célom valóra vált. Ez azonban nagyon sok kemény munkámba telt így aznap mikor megvettem a jutalom édes érzése fogott el. Büszke voltam magamra amiért az egész évben a maximumot hoztam kimagamból. Ezt azonban rögtön egy másik csodálatos érzés követte az önállóság és az erő. Ezek jutnak eszembe amikor erre a gyönyörű sálra nézek, és hogy mindig legyenek előttem célok. Lányok álljatok a saját lábatokra, mert nagyszerű érzés!

Love, Sarah

Amit viselek:

Sál - Louis Vuitton

Ruha - Hrvt

Napszemüveg - Gucci

Táska - Furla

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

(Magyar fordítás az alján - Hungarian translate below)

I was wishing for a beautiful trench coat from a long long while, this summer it came true in an amazing ice-cream pink color. I adore the length of it because it keeps me warm during cold autumn nights, also it is made out of a surprisingly thick material.

BUT! There is one more adorable thing in my little outfit that I am so happy to have, and it is my blouse which has a cute pearl button underneath the bow. I just love nice details, and all these soft details makes is highly feminine. Further more it is a great parallel between classy and trendy because of the frills.

Trench coat - Zara

Blouse - Zara

Love, Sarah

Régi vágyam, hogy egy szépséges ballonkabátot találjak. Ez idén valóra is vált ebben a csodaszép fagylalt rózsaszín árnyalatban. Kifejezetten tetszik a hosszúsága, egy rövid szoknyás napon ősszel még jól megvéd a hidegtől, az anyaga pedig igen vastag vászon, melegebbnek érzem, mint az eddigi ballonkabátaim , és ez nagyon felvidít mert nem szeretek hamar a téli kabátaimra vátani.

Ebben a kis outfitben láthatjátok egy másik kedvencemet is ami ez a fantasztikus blúz. A fekete masni alatt egy gyöngy gomb bújik meg amit nagyon édesnek tartok, szeretem ha az apró részletek is ki vannak dolgozva. Ez egy nagyon nőies kis blúz, könnyed és jól variálható, plusz trendi fodrok borítják, ami nem mellesleg szép párhuzamot von klasszikus megjelenésével.

Kabát - Zara

Felső - Zara

Love, Sarah

Likes

Comments

Let me introduce you my four favorite beauty items in this season. In the winter I'm always using La Petite Robe Noir Intense by Guerlan, which if you have ever smelled you know that even the not intense version of it is so strong, sweet and a bit spicey. Well I was looking for something same, but on a more light and playful way. As you can see my choice became the Victorias's Secret Moroccan Coconut Mimosa , and it's everything I was looking for it is light, playful, sweet on a bit unusual way, but the most important thing for me, which is the same for me in every perfume, is that it stays on during the day, and on the next day I can feel it on my coat and my scarf. So this year I feel I was lucky with it, but unfortunately they told me that in the next year this perfume won't be available, so if you like it, I would advice to stock up.

My other favorite is not only for this season I guess, but it is light weight so I will make an update with it during winter time, and this is the Bobbi Brown Tinted Eye Brightener . It is a game changer in under eye concilers. It's not heavy or sticky, it is rather light also in coverage but takes away every dark circles, so basically it is everything you want for your eyes to be during the spring-summer season. Also it is important to mention that it isn't makes any lines under your eyes and it stays on place. ( I am using the shade 6 Porcelain Peach.)

Next we have my big big love and this is the Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine in the shade 41 Corail Á Porter . It's a coral pink color with a touch of neon so it is perfect for the spring-summer season, and it has the smell of peaches which always makes me so happy when I'm using it. These lipsticks are actually my favorite, the material of them is fantastic, it hydrates your lips and all of the colors are so sophisticated.

I fell like the lipstick looks darker on the picture than it actually is on the lips, so I insert a picture below, were you can see the matching duo, becouse color of the lipstick and the nail polis are the same. The nail polish is the shade 510 I Pink I Can by Sally Hansen, and it stays on well, I would say 3-4 days, but if you have short nails it's probably okay for a week or so. (Ps.: If you are looking for a matching blush I recommend the shade 202 Like A Doll Luminys Blush by PUPA - it is the same color but really light on the cheeks, so it will give you a little touch of the color here as well, but be careful because it is built able.) xx

Ebbe a bejegyzésbe azokat a termékeket igyekeztem összeszedni, amiket a tavaszi-nyári időszakra vásároltam és nagyon megkedveltem. Ilyen például a Victorias's Secret Moroccan Coconut Mimosa (mikor utoljára voltam a reptéren még elérhető volt) nevezetű parfümje amire nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam. Télen a Guerlan La Petite Robe Noir Intense parfümöt szoktam használni, amit ha már volt alkalmatok kipróbálni tudjátok, hogy egy erős, édes és kissé fűszeres illat ami nagyon jól megmarad egésznap, és ez nincs másképp a nem intense verziójával sem, így ez nem alkalmas a tavaszi-nyári időszakra. Számomra a parfüm választás mindig nehéz dolog, de idén szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam erre az édes, játékos, szokatlan illatra, ami annak ellenére, hogy könnyű viselet nagyon jól megmarad az illata. Másnap mindígy érzem a kabátomon vagy a sálamon. Annyi a probléma egyedül vele, hogy jövőre már nem lesz elérhető, így ha nektek is tetszik az illat, azt javaslom szerezzetek be párat.

A másik kedvencem, amiről egyébként azt gondolom nem csak erre az időszakra jó vétel (erről majd télen csinálok egy kis frissítést nektek) az a Bobbi Brown Tinted Eye Brightener szem alatti korrektora. Egyéltalán nem nehéz viselet, és nem ragacsos, valamint nem gyűlik össze a szem alatt, teljes mértékben a helyén marad. Nem egy túl erős fedés, könnyű viselet, de az össze szem alatti karikát eltünteti. Ezen tulajdonságai miatt azt gondolom ez a korrektor pontosan az amit mind szeretnénk. ( Én a 6-os Porcelain Peach árnyalatot használom.)

A következő termék az én nagy nagy szerelmem ami nem más, mint egy Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine rúzs a 41-es Corail Á Porter árnyalatban. Ez egy korallos kissé neonos rózsaszín árnyalat, finom barackos illattal, amit imádok benne. Az YSL ezen kollekciójának darabjai a kedvenceim, hidratálnak, és minden színe kifinomult és egyedi, továbbá akárcsak a többi termék ez is egy könnyű viselet.

A fenti képen úgy érzem nem igazán lehet jól látni az igazi színét, ezért lentre beillesztettem egy képet amin láthatjátok hogyan is néz ki. Ez a körömlakk-rúzs duo most a kedvencem, a színeik teljesen passzolnak, és nagyon jól mutatnak a tavaszi ruhákhoz. A körömlakk pedig az 510-es I Pink I Can árnyalat a Sally Hansen-től. (Ui.: ha olyan pirosítót kerestek ami jól passzol a duohoz akkor az 202-es árnyalatú Like A Doll Luminys Blush pirósítót ajánlanám a PUPA-tól amit ha szép lágyan helyeztek fel még jobban kiemeli a rúzst.) xx

Likes

Comments

If you follow me on Instagram you probably have seen in my story some months ago that I bought something from Gucci. Now here it is, and I'm really obsessed with it, the quality amazes me, and comparing it to my older sunglasses there is a huge difference and I can not stope loving it. I have chosen this color because summer is coming and it means a lot of white clothes for me, and also light bags.

Ha követtek instagrammon bizonyára láttátok már a napomnál, hogy a Guccinál jártam. Most bemutatom nektek a kis szerzeményem, ami egyben az első Gucci termékem is. Nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve, a minősége egyszerűen lenyűgöző, és össze sem lehet hasonlítani az eddigi napszemüvegeimmel, egyszerűent nem tudom nem imádni. Azért választottam ezt szín mert a nyár számomra rengeteg fehér ruhát jelent és világos táskákat, amihez szerintem tökéletesen passzol.

Likes

Comments

I can't even tell how happy I am because I bought this jacket during winter. Pastel pink became this seasons favorite. This outfit was worn for an afternoon date with my love, and I felt so good in it, the color made my already romantic lace dress a bit more sweet and cool.

Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy még télen beszereztem ezt a dzsekit. Ezt a kombinációt egy kellemes délutáni találkozóra vettem fel a párommal, nagyon jól éreztem magam benne. Ez a szín az én alapból romantikus csipke ruhámat édessé és vagánnyá tette a bőrdzsekivel.

Jacket/Dzseki - Zara (not available) Similar here

Dress/Ruha - Fashion union Here

Boots/Csizma - old oneSimilar here

Bag/Táska - Michael Kors

Sunglasses - Gucci

Likes

Comments

Outfit No1


Turtleneck: H&M, High waisted jeans: Stradivarius, Gloves: H&M, Boots: CCC, Beanie: an old one from a street shop, Coat: Mayo Chix

Likes

Comments