Hemresa

Idag var det dags att bege sig hem mot övik igen. Klockan halv nio satt vi oss i bilen och började köra. Vi ville försöka åka lite tidigare så att vi inte skulle komma hem så sent. Allltid skönt att vara hemma i bra tid så man orkar packa upp allt och starta en tvätt med mera. Så tråkigt att vakna upp till ett kaos om man skulle lämna det till dagen efter.
Vi åkte först till konditoriet / cafét Mr Cake som ligger på Rådmansgatan. När jag var sist i Stockholm med mamma och pappa åkte vi hit så ville gärna ta med Anton dit. Alltså de har de sjukaste bakverken jag någonsin ätit! Det är såklart lite dyrare men oj så värt pengarna det är.
Jag köpte med mig en tårtbit för att äta i bilen. Den absolut GODASTE tårta jag ätit! Varje lager var genomtänkt och hade olika men tydliga smaker. Denna rekommenderar jag verkligen att pröva!
Anton köpte en vanlig kopp kaffe och en hederlig kanelbulle. Den var inte heller dum! Tycker allt fika jag ätit där märks att det är bra grejer och att de vet vad de håller på med!
Vi hann inte åka sådär super länge innan det var dags för första blöjbytet. Men vi gnäller inte ’, då har man bara en anledning till att få sträcka på benen, Kolla sista bilden på Vera här, hahaha... Hon är inte ledsen eller arg utan hon har börjat gapa som ett tok när man busar med henne. Haha hon ser ju skit elak ut.
Vid 12:00 åt vi lunch i bilen. Jag hade gjort salami och brieost mackor denna gång. Vi tyckte det var så behändigt att äta i bilen medans vi körde. Vi ville inte stanna i onödan och ta upp Vera ur bilstolen. Det har gått toppen att åka med henne såhär långt men vi vet sen tidigare att hon inte gillar att vi tar upp och sätter ner henne igen efter typ 15 minuter ett flertal gånger. Så eftersom hon var nöjd kändes det dumt att stanna bilen.
Strax efter att vi ätit blev det dags för blöjbyte nummer två. Vi stannade på en större p-ficka efter vägen och Vera var så intresserad utav alla bilar. Jag trodde att hon skulle bli rädd för det lät ganska högt även fast vi stod en bit ifrån. Hon gillar ju inte mopeder eller motorcyklar men detta gick bra.
Busungen våran! ❤️ Detta är även hennes nya grej nu! Hon lixom rynkar på näsan, ler och knäpper händerna samtidigt som hon sträcker ut dem. Så jävla söt rent ut sagt! Zoomar man in på bilderna kan man även se hennes två små tänder hon fått. Stora tjejen!
Sommarens typ första nektarin åt jag sedan i bilen. Åt alltid förut minst två frukter per dag men sen den dagen Vera kom har jag knappt ätit någon frukt alls. Tappade helt smaken för det vilket är tråkigt. Men den var super söt och god!
Vi turades om att köra hem. Jag orkar inte köra längre stunder och Anton skulle kunna köra hela vägen. Men jag tycker det är bra att jag tränar på att köra där det är mer bilar och där jag aldrig kört förut. Jag har ju inte ens haft mitt körkort i ett år så jag kör gärna lite kortare bitar såhär i större städerför att vänja mig. Jag körde från Älta till Mr Cake vilket är en bit på ungefär 30 minuter. Så det var min första körning inne i storstaden men det gick bra. Det var inte rusningstrafik men herregud det är mycket bilar ändå jämfört med hemma haha.
Det var riktigt skönt att få komma hem och bilresan gick super bra även denna gång! Vera skötte sig toppen i bilen. Sov, åt mat, busade och var bara på bra humör. Sista tio minutrarna innan vi var hemma blev hon lite less men så fort vi stannade bilen och jag lyfte ur henne så var allt som bortblåst. Men har man suttit i bilen så länge är det självklar tok att bli missnöjd sista biten. Det blir jag själv hehe... Vi alla tre somnade sedan i två timmar i sängen. Vi var så trötta och det var så skönt att få ligga i sin egen säng.


Nu ligger Vera och sover i sitt rum och jag o Anton ska nog sätta på en film och bara mysa. Har sovit så dåligt de nätter vi varit borta då Vera sovit i samma säng som oss. Hon snurrar och rullar o har sig så mycket när hon sover. En riktig propeller i sängen är hon haha. Det har hon nog fått utav mig för jag var exakt lika dan då jag var liten. Så nästa tur vi tar så ska vi köpa en resesäng, det hade varit toppen. Men just därför ska det bli så skönt att få sova i vår säng i natt och äntligen få sova ostört haha

Gillar

Kommentarer