Header

​Varför ska det vara så svårt att prata om mens egentligen? Jag kom å tänka på det för jag har min mens vecka nu. Alltså jag har blivit bättre på att prata om det nu än vad jag har gjort förut. men vad är det som gör att man tycker det är så pinsamt att prata om det. Det borde vara som att prata om vad man har gjort idag. Jag kan nu bara säga till mina kompisar "Fan vilken mensvärk jag har". Eller "har ni en tampong?" det spelar ingen roll om vi är på skolan eller om man är hemma. förut kunna jag inte säga något då typ skrev jag t min mamma om hon kunna hämta mig. Men i dagsläget undrar jag egentligen varför ringde jag min mamma jag kunna ju bara ha gott ner till skolsyster och frågat henne. 

Mens är något typ alla tjejer oh juste fittbärare  alltså vänta vänta vänta vad fan hörrni i ungefär 2014 år har man sagt tjej och kille. Sen kom 2015 nä då får man tydligen inte säga tjej utan man ska säga fittbärare och kukbärare. Snälla vafan hände där??? Åter till mens ja jag tycker att du som har mens säg bara de om du har mensvärk. Fråga om du behöver en tampong eller binda. Det ska inte vara så pinsamt. En gång när jag var på stan så kände jag att det inte var så bra där nere. Så jag sa till min kompis bara " Du jag fick min mens" såklart så frågade jag henne "du har ingen tampong"? Hon ba ne sorry. så jag gick fram till 2 tjejer ena som jag frågade hon ba nä sorry men hennes kompis bara "men vänta jag tror jag har en i min väska", å de hade hon. så enkelt var det att fråga.

Så hörrni det är egentligen inte pinsamt att fråga vafan typ alla tjejer har mens, jag tror man förstår om någon kommer fram och frågar om en tampong eller binda. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans tittade nyss på Spotify och hör låt Hello med Adele, jag tror fan alla har tröttnat på den eller ? Nämen när jag satt där med telefonen och hörde låten. Då tänkte jag att det borde finnas remix av denna och då fick jag fram Hello (reggae cover) med Conkarah och Rosie Delmah. alltså jag tycker den är så jävla mycket bättre än originalet. Och jag tycker inte änns om den musik smaken. Har nog lyssnat på den minst 40 gånger idag. Då måste ni också veta att jag vaknade 13:15. Alltså jag vet inte varför jag skriver om denna men tyckte om den så jävla mycket. Ni måste bara lyssna på den !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Jamen där har ni ju några kändisar. fan va folk förändras. Men alla kke inte gör det på ett bra sätt. Här har vi iallafall från dom som är född 1995 kke upp till 2005 vet inte riktigt där men va fan. Dom här personerna älskade jag när jag var liten man satt och tittade på Hanna Montana, Camp Rock, Magi på waverly place. Vad hände med dom sen? Jo typ alla tjejer blev vuxna och började att klä av sig mer och ändrade sig helt och hållet, började ta droger vad mer ska man säga än VAFAN HÄNDE DÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sen har vi då killarna i serierna. jag vet inte vissa ser man mycket som har hänt vissa har sparat ut håret, andra har klippt av de och vissa har det inte hänt något med men byggt muskler istället. Jag vet faktiskt inte mycket om killarna om ni vet nå så kan ni kommentera jätte gärna, så får man veta lite mer om dom:)


Jag menar inte att det är dåligt att förändras men vissa personer förendras på fel sätt enligt mig. Detta är mina egna åsikter

Miley Cyrus 2012 och 2015. Snyggare förut

Selena Gomez 2012 och 2015. Snyggare nu

Demi lovato 2012 och 2015. Hon var söt förut å snygg nu

Robby Ray 2012 och 2015. Snyggare förut

David Hennry 2012 och 2015. Snyggare förut men jag tror han har längre hår nu. men på denna bild så förut

Jonas Brothers 2011 och 2015. Ja här kan vi ju börja med att han i mitten 2012 var snyggare förut men han som står till vänster 2012 är snyggare nu. Den sista killen har jag aldrig tyckt varit snygg men han är snyggast nu.

Likes

Comments

Okej jag vet att man vill ha följare men vafan är grejen med att börja följa folk och sen när man följer dom tbx så slutar dom? vafan. Jag är väll som alla andra man vill ha följare på sin blogg på sin Instagram mm. Men varför ska man börja följa typ 1000 personer och sen sluta tror ni dom kommer fortsätta följa er då eller? äh i dagsläget så finns det typ 100 appar som man kan se vilka som följer än och vilka som slutar följa en tillexempel har ni "följare +" den använder jag mig av. Direkt när någon slutar följa mig så slutar jag följa dom. Eller är det bara jag som gör så? Det jag tycker om detta är bara löjligt 😂😂😂😂

Likes

Comments

Godmorgon eller vad man ska säga, då var man sjuk. JAAAAA eller inte... jag har inte varit riktigt sjuk på 2 år och nu smäller det till med att man spyr då och då, hostar sönder halsen, mår illa. Det ända bra med detta är att man får ligga i sängen hela dan men det är faktiskt inte värt att vara sjuk. 

10 saker man kan göra när man är sjuk.

1. Rita i en målarbok
2. Titta på tv
3. Lyssna på podcast
4. Titta på Youtube
5. Snapa med folk
6. Vad fan kan man göra mer. Jo ha as tråkigt ni får fanns själv komma på resten

Likes

Comments

Hej allesammans ni känner inte mig och jag känner inte er. men därför tänkte jag att jag ska svara på några frågor sen kan ju ni svara på frågorna i kommentarsfältet.

1. Hur är du med ett ord?
Konstig😉
2. Hur många har du varit tillsammans med? Seriösa så skulle jag nog säga 1😙
3. Är du ledig nu?
Ja det är jag 😁
4.Vilken storlek har du på din bh?
Det bror helt på vart den är köpt det kan vara mellan 65a & 65b👙
5. Vågar du säga vad du tycker om saker?
Aa det kan man säga. Jag säger vad jag tycker om saker, om jag tycker någon är en idiot så säger jag det och om någon är rolig så säger jag det😁
6. Vad tycker du om invandringen ?
Alltså jag tycker det är fel att folk blir dödade i deras egna hem.  Men jag tycker att Sverige måste börja hjälpa dom på något bättre sätt än vad dom gör idag. Jag kan säga att det inte är så jätte bra i dagsläget pågrund av att det kommer in så mycket folk. Så finns det inte plats för oss "svenskar" att bo. Så Sverige måste kunna göra fler hus och lägenheter för att alla ska kunna få plats.😊
7. Använder du bindor eller tamponger?
Jag använder tamponger, jag får mindre mensvärk. Eller det känns så iallafall och så slipper man allt klägg i trosorna ✌
8. Är det ok att ligga med folk fast man inte är tillsammans med dom fast man är tjej.
Ääähh aa det är det, vad spelar det för roll om man är kille eller tjej. Om du och han vill ligga med varandra så gör det. Det ska inte spela någon roll om ni är tillsammans eller inte. 👉👌
9. Har du haft sex?
Aa det har jag😉

Så där fick ni några svar om vad jag tycker och så om saker hoppas ni också svarar på dom 😃😄😘

Likes

Comments