LÅT MIG FÖRKLARA

Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag har varit så frånvarande, men allt har sina anledningar. Jag vet inte om jag ska ta ut lycka i förväg? Men jag har bland annat haft så dåliga dagar, har haft så ont och mått så dåligt. Jag har tyvärr såna dagar i bland, ibland ofta och ibland under längre perioder. Det är inget jag kan rå för. Känns bara som sjukdomen tar över mig, över min kropp och liv. Har varit så trött, att jag till och med inte orkat blogg, vilket inte är så ansträngde. Men för mig är till och med det ansträngande att bara skriva. Jag antar att all min energi försvann i tisdags efter utflykten, jag tog ut energi som jag inte hade eller fanns. Men nu har jag lärt mig något nytt över min kropp, jag behöver vila mer tyvärr. Jag är inte den gamla tjejen som orkar att hålla igång hela tiden och det är något jag verkligen måste lära mig, något jag måste lära mig med. Men det börjar gå uppåt nu och vilat mycket.

Men om jag ska berätta om den så kallade lyckan, som du kanske läst mycket så har jag pluggat körkort, verkligen pluggat pluggat, varje dag, varje lediga tid, alltså så mycket jag kunnat. Så kom den dagen, en dag jag sett framemot men ändå inte. Alltså dagen jag skulle göra teoriprovet för tredje gången. Jag har alltid haft en skam över att jag inte klara det på första försöket, att jag aldrig tar det förbakade körkort. Jag vill inte att man ska ha en skam över det, det är bland annat därför jag har valt att skriva om det öppet. Tillbaka till den stora och glädjande nyheten. Jag klarade teoriprovet denna gång faktiskt, ett steg närmare mitt körkort och jag är lyckligare än någonsin.

Eftersom jag klarade teorin så känns det som en sten har lätt från magen eller snarare hela kroppen, och att jag kan börja leva lite mer. Njuta av det goda och blogga mer självklart. Samt att börja kolla på serier igen, har liksom inte kunnat göra det på ett bra tag. Men nu är jag tillbaka igen.

Gillar

Kommentarer