Godmorgon!

Idag är det är härlig dag :) det är varmt och härligt och humöret är på topp!
Igår filmade jag en video som jag ska försöka att redigera idag så att en kommer upp ganska skapligt. Såhär är det: grejen är att jag har inte tid att blogga så himla mycket. Om det kommer upp mycket blogginlägg så är det tidsinställda. Men grejen är att jag har inte tid att blogga flera inlägg varje dag: jag går i skolan, jag vill verkligen satsa på min youtube kanal, jag pluggar, jag måste hålla social medier uppe. Och om jag ska blogga så måste jag redigera mycket bilder och så och det hinner inte jag. Men jag tror att till sommaren så kommer det bli bättre. Då är jag hemma så hela tiden och då är det enklare att blogga

Hoppas att ni förstår :)

Xoxo fanncy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallon på er!
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig för skor på niornas bal. Som ni många kanske vet så ska jag ta examen och jag måste verkligen veta vad jag ska ha för skor på mig. Jag kan inte ha klackat på mig iallafall...
Snälla hjälp mig! Vad ska jag bära för skor till en lång lila klänning?

Xoxo fanncy

Likes

Comments

Hallon på er!
Idag hade jag ska jag redigera min video som jag har spelat in och sen ska jag spela in en ny video. Gissa vad det handlar om den här gången...

Igår satt jag uppe i typ 2 timmar för att jag var tvungen att få tips på hur man får sin video bättre. Så jag har tagit till mig råden + så vet jag hur man gör en miniatyrbild så det blir perfekt :)
Det ända negativa med min youtube kanal är att jag inte har någon vidare bra skärpa eftersom jag filmar med min iPad. Men jag tänkte såhär, alla har varit nya någongång och jag har inte pengar för en kamera... Men jag ska skaffa en kamera men det tar ett tag.
Vad tycker ni förresten om mitt outro ^?

Hoppas att ni gillar min youtube kanal ändå... Och man kan ju se :)

Xoxo fanncy

Likes

Comments

Nu får ni en utmaning :)

Vad tror ni att jag skulle ha skrivit under bilderna ;)?

Jag sa ju att jag skulle göra en morgonrutin imorse men för det första försov jag mig och för det andra så mådde jag så fruktansvärt dåligt så jag låg ner i min säng och sminkade mig.
Men imorgon ska jag göra en Fanny rekommenderar på morgonen om ingenting går snett ( om jag råkar försova mig eller något sånt)...

God natt!! Love you<3

XoXo fanncy

Likes

Comments

Idag så har jag filmat en Room tour som jag ska redigera imorgon. Plus så har jag filmat en youtube på hur jag tvättar mina smink borstar imorgon så kommer jag nog göra en morgon rutin så ni får hålla utkik under veckan ;)

Youtube: Fanny Helmfrid

I sommar kommer jag ha hur mycket tid som helst att filma videos så vi ska se hur mycket prenumeranter som jag förhoppningsvis kommer att få ;)

Likes

Comments

hej på er allihopa :)

jag har funderat på vad man ska ha på sig för smycken på skolavslutningen. så nu har jag suttit mig ner och funderat, jag har hittat lite accessoarer till min klänning och såhär blev det :)

​xoxo fanncy

Likes

Comments

Nu är det ett nytt video klipp ute på min youtube kanal "Fanny helmfrid" :) gå gärna in och kolla på den om ni vill och har tid eftersom den är 9 minuter lång... Oooppssi!!
Hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag :)

Xoxo fanncy

Likes

Comments

Det är är en riktigt gammal favorit. Jag älskar Markoolio och kommer alltid att göra det :)
Nej men allvarligt.. Jag har lyssnat otroligt mycket på Markoolio när jag var liten och sen så när den kom upp på min Spotify så började gamla minnen sättas igång i min hjärna :)
OMG 🙊

Idag har vi varit på ett museum och det kommer att komma ut några bilder sen så ni kan gärna gå in och checka bilderna sen ;)

Vad har ni gjort idag?

Xoxo fanncy

Likes

Comments

Hej alla glada människor!!
Idag så har det varit en reaktivt lugn dag. Jag brukar inte gilla onsdagar men det var lugnt idag :)
Imorgon så tror jag att det kommer att komma upp en månads favoriter... Lite sent ute men jag tänkte om man ska göra det nångång så ska man göra det nu!
Jag ska spela in videon efter maten och så ska jag redigera den och det kanske tar mycket tid, har faktiskt ingen aning..

Hur har eran dag varit??

Xoxo fanncy

Likes

Comments

Eftersom onsdag är en mittemellan dag i veckan så tycker jag att man ska köra på något som inte är så färgglatt. Men för att piffa till looken lite så kan man sätta på sig ett par vita jeans för att bryta av med någonting :)
Men vet ni en sak... Jag använder helst inte jeans längre för att jag tycker att det är obekvämt. Det är snyggt men jag gillar det inte! För det mesta så använder jag faktiskt bara tränings tajts hela tiden, till och med när jag är hemma. Men en sak är säkert... Det är väldigt snyggt ;)

Xoxo fanncy

Likes

Comments