Ett grönt bad, högkänslighet och pms-snack.

Förra fredagen bestämde jag mej efter ett par jobbiga dagar med mycket stress att gå en lång kvällspromenad. Himlen var alldeles sådär vårig och fin i alla möjliga färger så jag passade på att fota mycket med mobilen (ska lägga upp de bilderna med). Därefter gick jag hem, tände ljus och gjorde i ordning ett bad med en utav de fina badbomberna jag fått i födelsedagspresent. Denna var grönglittrig och vattnet blev så coolt. Dock mer stark grön IRL men gillade denna redigering på bilderna hehe. Hur som helst så var det jävligt skönt att bara chilla ner lite och stänga ut världen ett tag. Vet inte om det är ett resultat av min högkänslighet, men antar det, att jag är väldigt känslig emot stress och liksom saker i allmänhet. Nog för jag älskar våren och att solen är framme och att alla människor kommer ut ur sina vrår typ. Men samtidigt kan jag tycka det blir lite stressigt och jobbigt med, med massa människor och ljud överallt. Inte alltid, men ibland. Jag blir glad på våren, men samtidigt stressad och får lätt ångest också. Just nu när jag har pms (kan min mens bara komma plz???) har jag verkligen världens moodswings med som sagt. Ena dagen har jag världens lyckorus och typ älskar allt och alla. Nästa dag vill jag inte se eller prata med en jävel liksom.

För att återgå till högkänslighet så önskade jag mej och fick faktiskt en bok om högkänslighet då jag fyllde år som jag börjat läsa lite smått i nu. Det finns olika tips och råd hur man kan förhålla sej till det. Det ända jag behöver nu är den där pms-boken som även finns, haha. Ska gå och köpa den någon dag. För så som det verkar, verkar det ju tyvärr inte finnas någon tablett/medicin mot pms. Dock har jag blivit rådd till att börja med p-piller då hormonerna kan lugna ner sej lite om man äter det, men känns också som de skulle kunna bli värre and go even more bananas? Plus själva risken för blodpropp som jag tycker är jävligt läskig med. Hm. Jag får nog läsa på och undersöka det hela vidare helt enkelt. Vad som iaf är bra just nu är att pms:en är på sin slutkläm och snart över. Sedan väntar mens och tiden innan ägglossning och då är jag liksom en mer harmonisk människa i allmänhet, haha. Så det är ju trevligt att jag har den biten framför mej nu åtminstone (försöker tänka positivt).

Gillar

Kommentarer

MALIN,
Vad mysigt med ett bad! Kram
malinkirstine.se
Cornelia,
Wow vad häftigt det ser ut! 😊 Och ja det är viktigt att ge sig själv sådana stunder, där man får koppla av och bara vara 😊
www.corneliae.blogg.se