Nu hade jag gått på East High i nästan 6 månader. Jag hade precis haft mitt första sommarlov på denna skolan. Jag började mitt i terminen då jag och resten av min familj var tvungen att flytta hit då pappa hade fått ett nytt jobb som kirurg här i Los Angeles.

Det kändes skumt att gå in genom de stora entré dörrarna till skolan när man varit ledig så länge. Bara några steg in i skolan får jag syn på Leslie. "LESLIE" ropar jag högt innan jag springer fram och omfamnar henne. "Åh äntligen" tjuter hon. "Fan vad brun du blivit" säger hon och kollar på mig från topp till tå. "Jag har verkligen kämpat för att få färg!" säger jag som om jag hade legat ute 20 timmar per dag i solen för att få lite färg. "Well, you did a good job" flinar hon.

Det var så skönt att få träffa klassen igen, trots att jag inte ens känt dom så länge så hade jag kommit dem flesta väldigt nära. Vi tog våra matbrickor och satte oss i högra hörnet i matsalen som vanligt. "Vad gjorde du i sommar Celine?" säger Alice. "Ätit, sovit, solat I guess haha" svarar jag med en axelryckning. "Denna sommaren har varit ganska tråkig" suckar Jess. Jag kunde inte hålla med henne mer, jag hade spenderat den mesta tiden i soffan. "Omg." säger Leslie lågt. Vi alla kollar frågandes på henne. Hon nickar mot mat kön. "Bieber är tillbaka" säger hon kort. Alla blickar styrdes mot några killar som stod och skrattade i mat kön. "Vem är Bieber?" säger jag förvånat. "Han blev avstängd i nästan ett helt år, han brände ner hela kemi salen" säger Alice lågt. Jag kollar på den främmande killen som stod i matkön, han såg ut som nästan vilken kille som helst. "Han ska gå om ett år nu, fatta vilken tur vi har" säger Leslie nöjt. Jag kollar frågandes på henne. "Hon har haft en crush på honom sen 7:an typ" skrattar Jess. "Oh shut up" protesterar Leslie medan de andra tjejerna skrattar.

Jag gick ut ur lektionssalen och svarade i telefonen. "Hallå?" säger jag lite irriterat, pappa vet att han inte får ringa när jag är i skolan och speciellt inte första dagen. "Hej hjärtat, jag tänkte bara kolla så allt går bra" säger han glatt. "Ja pappa" säger jag kort samtidigt som jag trummar med blyertspennan som jag höll i handen mot väggen. "Vad skönt att höra, du..  jag är inte hemma i eftermiddag men jag har lämnat lite pengar på bordet så att ni kan köpa pizza till middag" säger han med en mjuk röst med en gnutta skuld i, det var inte alls ovanligt att jag och min storebror Nick var ensamma hemma. "Ja okej" säger jag och råkar tappa pennan jag trummade med bakom ett element. Shit. "Bra, vi hörs ikväll. Puss" säger han. Jag lägger snabbt på och lägger mig på golvet för att försöka få tag på min penna igen. I samma stund hör jag hur toalett dörren öppnas och får syn på ett par skor som stannar bredvid mig. "Hittar du något?" säger en mörk röst. Fuuck. Snabbt reser jag mig upp. Jag möts av ett par kastanj bruna ögon och ett vitt leende. Snabbt lägger jag en slinga hår bakom örat och borstar av mina knän. "Tappade min penna, bakom elementet, men det är lugnt." säger jag kort och viftar lite med pennan jag lyckats fiska upp. Han luktade rök, som om han precis hade rökt inne på toaletten. "Justin" säger han och räcker fram sin hand vänligt som en hälsning. Ganska självklart att Leslie har en crush på honom, hon är svag för charmiga killar. Jag skulle precis sträcka fram min hand och presentera mig men då öppnas dörren till klassrummet och Mrs. Hemmings kommer ut. Hon stirrar på mig med arga ögon och för blicken vidare mot Justin. Snabbt smiter jag in i klassrummet igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments