Hehe orka gå till någon frisör och ta bort håret.. Jag tar bort de själv istället ;) tar bara långt tid :S nu är det borta iaf!

✨Fancy Nancy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

igår va jag med emelie och hade en mys kväll bara! det var mucho mysigt! och vi åt väldigt mycket haha! jag tror fan att jag har gått upp flera kilo nu under julen! jag måste verkligen börja träna!

/Fanny
Likes

Comments

Idag har jag solat! Har dock inte någon bikini :( men de funka väl ändå ;) jag har även vart och shoppat ett par skor :D undrarvad som händer i morgon.. Mer sol och shopping? Hoppas de ;)

✨Fancy Nancy

Likes

Comments

Njuter i solen med hunden:) 2 veckor har redan gått och om 2 veckor åker jag hem.. Längtar lite till min säng men har inte riktigt hemlängtan än ^^ snart blir det mer shopping ;)

Likes

Comments

Idag har vi var på imperial beach och vart ute på piren, jätte mysigt. Stranden går ända till Mexico, fins tydligen mexikaner som försöker ta sig över till USA genom att åka flotte från Mexiko till USA.. Lite bilder frånimperial beach :)

✨Fancy Nancy

Likes

Comments

Funderar på att klippa mig kort! Lite läskigt kanske men ändå kul ^^ vad tycker ni om dena frisyr?

✨Fancy Nancy

Likes

Comments

Nu har jag precis fixat mina naglar! tycker att det blev rätt bra faktiskt! varje gång jag ska fixa mina naglar med dekorationer och sånt så blir det alltid så fult, och det slutar alltid med att jag tappar tålamodet och skiter i det haha ^^ men nu lyckades jag rätt bra!

/Fanny

Likes

Comments

förlåt att jag inte har bloggat så mycket nu under julen, men jag har haft så mycket annat att göra och tänka på! på julafton så var det iallafall jätte mysigt! släkten var där, vi åt huur mycket som helst och vi körde ett julklappsspel som va skit kul! orkar inte berätta hur det går till haha. så min jul har varit jätte bra helt enkelt! tyvärr så tog jag typ inga bilder alls... men jag lägger upp dem jag har!

/Fanny
Likes

Comments

Idag har de varit jätte varm! 25 grader. Så vi tog ut hunden till stranden och Tove en promenad längst stranden :)

✨Fancy Nancy

Likes

Comments

Varför lägga ner en massa pengar få fejk naglar? Dom går bara ändå av och ser plastiga ut.. Hål ordning på naglarna istället och fixa till dom med olika festliga nagellack istället ;)

Likes

Comments