Vi älskar denna Ö

I går kom Nathalie & Fredrik, Natta & Figge som vi säger. När lillasyster mötte storasyster var lyckan total så glad Mollie blev otroligt, hon skrek, grät och skrattade om vartannat.
Det blev en härlig eftermiddag och kväll tillsammans men våra nyanlända var såklart trötta efter den långa resan hit så kl. 22.00 var vi i säng hela bunten efter lite god mat & snabbshopping på marknaden i Saladan.

I dag Måndag har Mollie varit i skolan mellan 8.30-14.00 & vi andra har slappat på Long beach några timmar med sol & lite bad i det 28 gr havet. Här är helt amazing att vara, att vi ska åka hem om 10 dagar känns så ofattbart, vart tar tiden vägen. 1 månad känns ändå rätt så länge men det går fort. Visst nu har vi 10 dagar kvar här så nu ska vi njuta av resten av tiden och nu är det ju extra härligt att vara här när vi fått hit några av våra kära hemifrån.

Jag önskade iofs att de hade kommit hit hela högen, alla våra älskade kidz (4 st) hemma med sina respektive (3 st) och lilla Astrid mitt älskade lilla barnbarn som jag saknar så mycket. Jag vet att hon vill följa med mormor till Thailand för det har hon sagt och jag hoppas verkligen att hon kommer att göra det någon gång.

I kväll har vi varit på Tiwlay och ätit så mycket gott, tittat på den vackra solnedgången och på en fantastisk fireshow.

Mollie & Natta tog en tuktuk upp till Saladan ikväll igen för shopping. Jag, Stefan & Figge tog vesporna hem och sitter just nu och kikar på talang & dricker kaffe. Det är så underbart att ha vårt egna fina hus. Här känner vi oss hemma, vi trivs, det känns verkligen som vårt 2:a hem. Huset ligger på ett lugnt och fint område, vi älskar vår trädgård och vår lilla pool.

Därför känns det så jobbigt att vi snart ska lämna vårt älskade #lantaliv

Mollie älskar att vara här & vi likaså....Gillar

Kommentarer