❤ SURPRISE DAY ❤

Hon vet ingenting, nada, nothing många har vetat om hemligheten överraskningen länge men inte HON vår älskade lilla unge eller lilla och lilla hon fyller ju 16 år snart och ska börja på gymnasiet.

Just den här dagen har jag längtat efter sedan i höstas när jag fick veta att min dotter och pojkvän skulle komma hit till oss. Då kom jag på att vi säger ingenting till Mollie om att storasyster Nathalie ska komma. Så det har varit superhemligt väldigt länge och det har varit så svårt att inte försäga sig, så många gånger jag varit på väg att göra det både innan vi åkte och även nu här på Lanta.

Vi har nu sparat alla utflykter som vi tänkt göra till vår sista helg och vi har fått komma med lite undanflykter till Mollie varför vi väntar.

I dag behöver vi inte ljuga mer eller undanhålla sanningen längre för i dag runt kl. 13.00 vår tid, svensk tid 07.00 på morgonen så anländer Nathalie och Fredrik till huset. Det värsta av allt är att hon som ska överraskas Mollie är inte hemma hon sover nämligen över hos bästisen Elina. I går när vi skjutsade upp henne dit så sa jag -du Mollie viken tid ska vi hämta dig, det får inte bli försent, du har skola på Måndag. Du kan väll komma hem skapligt på eftermiddagen du har ju sovit borta hela helgen och det har hon för i Fredags kväll så sov hon och flera tjejer från skolan i en bungalow på ön som de ordnat med och hyrt själva. Så på alla sätt försökte jag övertala henne att komma hem tidig eftermiddag men det är inte lätt. Hon har massor av kompisar uppe på slow down där Elina bor så hon älskar att hänga där men om hon nu hade vetat att vid lunchtid i dag kommer storasyster, ja självklart hade hon ju velat vara hemma då men nu kan vi ju inte säga det, så det är jäkligt komplicerat..det får bli som det blir med det.....överraskad kommer hon ju bli oavsett när.

Det som var kul var att när vi skulle resa från Arlanda så visste hon ju att vi hade en överraskning på gång så redan då frågade hon mamma är det några av mina syskon som ska följa med till Thailand hon kollade snapchat för att se om några var uppe på Arlanda men nej det var det inte. Överraskningen då var ju att vi bokat 1:a klass så nu tror hon ju att det bara är det och inget mer men snart får hon se överraskning nr. 2 😂😊

Vem älskar inte överraskningar....

Gillar

Kommentarer