När man lever i konstant bastu, hjärnan kokar, grillade skinkor😂

Trots att vi varit här så många gånger & länge vid flera tillfällen så blir man varje gång så förvånad över den hettan som är här. Du är konstant i en bastu 😰 det är chockartat varmt jämt.

Jag säger varje gång kan det verkligen vara så här varmt, mellan 12.00-15.00 är det näst intill olidligt.
Det går absolut inte att gå utan skor du bränner ihjäl dig om du bara går ut på vår terass så måste man springa ut eller in..det är som glödande kol under fötterna.
Likadant på stranden i den mjuka sanden, idag gick jag med flip flop och fötterna grävde liksom ner sig för att det är så mycket sand i början av stranden och det la sig sand uppe på tårna och på vristen åh jäklar så ont det gör man bara skriker och springer ner till strandkanten för att svalka av de uppbrända fötterna. Man ser väll inte klok ut när man springer som en vettvilling och bara skriker.
För att inte prata om att sätta ner rumpan på en vespa som stått i solen. Då blir det grillad skinka kan jag lova. Satan, satan vad ont det gör.
Täcka moppen med sarong eller hälla vatten på sadeln innan man kliver upp är absolut nödvändigt. Stefan fick t.o.m hälla vatten på bromshandaget idag för det var glödhett och han brände fingrarna.

På tal om att skrika..sent igår kväll var det cirkus härhemma. Mollie skulle gå ner och gå på toa och kommer uppspringande och illvrålar MAMMA - det är ett skitstort djur därnere en stor svart skalbagge.
SÅ HÄÄÄÄR stor visar hon och måttar med händerna. kroppen på djuret visade hon i omkrets som ett kaffefat.
Åh shit vad är det. - JAG GÅR INTE NER sa jag.
PAPPA du får gå ner säger Mollie.
OK sagt och gjort vi skickade ner mannen i familjen nåt ska han väll göra, skydda kvinnorna i familjen. Min machoman gick ner och M och jag följde efter sakta men säkert men vi satte aldrig ner fötterna nedanför sista trappsteget. Vi bara höll utkik..åh fy fan djuret kom fram och sprang över golvet...garanterat en kackerlacka så jäkla snabb.. Kan tala om att Stefan for som en galning över golvet och jagade medans vi hejade på. DÄR ÄR DEN, HALLÅÅÅ, SKYNDA DIG DEN ÄR UNDER MATTAN NU, UNDER SOFFAN, HALLÅÅÅ, WWHHIIIEE vi skrek & gapskrattade hysteriskt alla 3 i högan sky & klockan var 22.30 ungefär. Vi kom sedan på att grannarna nog sov de har mindre barn och om de hörde oss så trodde de nog att vi fått in en orm på flera meter i huset men Nej det var ingen orm inne som tur var men vi tror att det var en kackerlacka den blev mos & utslängd på terassen....fy fasen så äckligt.

Ja ja nog om det trots brända fötter och skinkor & äckliga djur så trivs vi här. Koh Lanta är vår paradisö.

WE LOVE IT ❤❤

Gillar

Kommentarer