Avsked & Pop kan mai

Ja så var det det där med att säga hej då..hej då till alla vänner...våra Koh Lanta vänner..lärare & klasskamrater...det är många kramar och vi ses igen...pop kan mai...Här är Mollies "extrafamilj" på Koh Lanta, hos Valla, Joakim, Elina & Ella har hon hängt massor, efter skolan har vi skjutsat dit henne och hämtat runt 21.00, på helgerna har hon sovit över hos Elina....och hon ÄLSKAR verkligen att hänga hos/med dom och vad vi förstått som ursäktat oss för att M jämt är hos dom så gillar dom Mollie det är inga problem att hon är här säger dom. Dom är verkligen världens goaste/finaste familj så jag förstår att Mollie vill vara hos dom. ❤❤

Det blev ett jobbigt avsked, men datum för att ses igen är redan klart, på påsklovet ska Mollie till dom på Gotland och hälsa på några dagar. Hon ska troligtvis åka bil/båt med dom och flyga hem själv från Gotland - Arlanda där vi hämtar upp henne.

Elina är en superfin och härlig tjej & vi bjöd med henne till Phiphi island förra Söndagen så vi fick rå om tjejerna lite oxå.Elina & Mollie lärde känna varandra på Sanuk år 2015. Nu har Elina bytt och går på Lilla Svenska skolan istället men som tur är har de kunnat träffats efter skolan och på helgerna. Valla & Joakim har en fin lägenhet på Slow down vid Klong dao bech så det är väll ungefär 10 minuter med vespan från oss på Long beach. Så det har blivit mycket skjutsande och det är helt ok bara det att trafiken är galen, orolig har jag varit när Stefan har skjutsat iväg Mollie men de flesta gånger har jag faktiskt varit med.

❤BÄSTISAR ❤

Sista dagen med skolskjutsen sista dagen att åka med Ake. Mollies chaufför heter Ake och han är så gullig och trevlig han pratar inte så jättebra engelska men lite säger han och lite förstår han. Sista dagen frågade han -see you tomorrow. Men jag fick jag förklara för honom att i morgon reser vi hem till Sverige, så han skulle inte hämta upp Mollie -ok sa han då.

Och sen sa han - see you next year.

Yes sa jag - see you next year Ake. 🖒😊

AKE 


**********

Ett tårfyllt farväl på skolan, som jag skrivit tidigare så har Mollie fått många nya kompisar och när klockan var slagen och det var slut för dagen sista Sanukdagen för M så blev det kramkalas och tårar.

De stod på kö för att kramas och säga hej då till Mollie och runt omkring står föräldrar och på vissa kommer tårarna där oxå. Känslosamt avsked.

Man vet ju att det är dom här veckorna som de hängt ihop och de kommer kanske inte träffas igen många går på skolan här 1 gång och åker inte tillbaka.

Gruppkram & här kom nån på iden vi måste ALLA ses på Gröna Lund i sommar och det är så underbart att höra. De tar egna initiativ och bestämmer att vi ska ses igen. HÄRLIGT ❤
Kan tala om att kramkalaset tog 1 timma umgefär....när vi gått iväg mot vespan ropade nån VÄNTA MOLLIE....Jag vill ha en kram till 😍

Fantastiskt att bli så tajta på 4 veckor...denna skola, denna miljö gör något med ungdomarna här tjafsas det inte, inga elaka kommentarer här fryser man inte ut nån. ALLA FÅR VARA MED.

Har jag sagt att det är bästa skolan 😉Gillar

Kommentarer