Header

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Det er så deilig å stå opp når man ser sola skinne gjennom vinduene i den mørke høsten vi er i nå. Noen dager regner det, andre dager er det trist og grått og så finnes det dager som dette med sola smilende på himmelen. Det er ikke lenge øyeblikket kan nytes nå som vi er i mørkere tider og dagene er korte..

Jeg elsker en rolig morgen når jeg er alene hjemme og kan utnytte den tiden jeg har helt for meg selv med en god frokost, musikk og en varm kopp med svart kaffe.

..Og en annen ting.. Jeg elsker når sola bare skinner gjennom vinduet og man kan se alt. Da mener jeg absolutt alt av hundehår, støv og smådetaljer. Herlig:) Med to settere i huset er det ikke et sjeldent syn å se masse pels på gulvet. Jeg kan tenke meg at flere med hund kan kjenne seg igjen i av dette synet og ikke minst at det må støvsuges ofte.

Dette innlegget ble publisert flere timer for sent , men hey det er jo fremdeles onsdag haha.


F.J.B

Likes

Comments

SPENDING TIME WITH MY FRIENDS 

TEA ▫️ HOT CHOCOLATE ▫️ WRAP 

PAINT OR POLLEN — BLIND PILOT 🎵

F.J.B

Likes

Comments

My life vision was blurry.
Do you see colors or black & white?


F.J.B

Likes

Comments

FJB

Likes

Comments

Contains affiliate links
Nå har jeg ikke vært innom nelly.com på en liten stund og det beste med det er at det har kommet så mye nytt, ææ! Her har jeg plukket ut noen nye favoritter og hvem skulle tro at jeg har valgt rosa. ROSA!? Jeg eier ikke et eneste plagg som er rosa.. ikke som jeg kommer på nå ihvertfall. Vi får se om jeg klikker meg hjem noen av disse rosa plaggene. Jeg har flere på listen, men får ikke helt plass til alt.. det Hadde kanskje blitt litt for mye rosa for min del, haha.
Den digge Faux Fur jakken må jeg bare ha! Jakken er garantert en stor favoritt som står høyest på ønskelisten. Mens skoene er alle favoritter, hjelp! Dette er krise. Vet jeg ikke er den eneste som skulle ønske seg alt man vil ha i verden. Alt får man ikke, men det er lov å drømme litt;)

-FJB

Likes

Comments

A shot of espresso
Rivièra Maison
C'est Chaud
Hei, da var jeg tilbake igjen en liten tur innom bloggen for å gi en liten oppdatering. Jeg har vært litt borte en stund, men det er fordi jeg ikke aner hva jeg skal blogge om og jeg har ikke vært så flink til å ta bilder denne perioden. For tiden så jobber jeg bare og er med venner oftest i helgene. Nå er det flere som har begynt å studere og er i militæret så nå er det litt vanskeligere å få samlet vennegjengen  slik som før. Jeg blir så overrasket over hvor fort tiden flyr nå som alle gjør hvert sitt og er opptatt med sine egne ting. Slik er det bare og snart er det min tur til å begynne å studere, men jeg har tatt meg den tiden jeg trenger og kjenner at det klør i fingrene fordi jeg har så lyst til å begynne å studere snart. Jeg håper å begynne i januar, men ikke alle skoler tilbyr dette, så da må jeg bare lete og så klart finne ut av hva jeg har mest lyst til å studere. Tiden vil vise. 
FJB

Likes

Comments

Hei igjen!

Da har jeg kommet hjem fra sørlandet etter en hyggelig hyttetur med jentene. På den tiden har vi rukket å bade, sole oss, spille spill, spise god mat, dratt på båtturer, hatt noen hyggelige kvelder med noe godt i glasset, og så har jeg til og med fått trent litt i sånn typ 15 minuttet haha.

Vi avsluttet hytteturen med å feire min 20-års dag og spontant vaske ut av hytten og feire meg hjemme hos en venninnen med gode venner og nye fjes. Det var litt stas at det ble en hyggelig feiring ut av det. Ååå så snille venner jeg har!

FJB

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Forrige uke kjøpte jeg meg en ny klokke på Urban i Sandvika. Endelig har jeg fått meg en ny ordentlig kul klokke fra merket NIXON. Jeg ante aldri hva slags klokke jeg ønsket å ha på armen, men må si meg fornøyd med dette kjøpet.

FJB

Likes

Comments

ALLIEMTAYLOR
SOPHIAROE
KATARINAPETROVIC
MARIEJEDIG
HEDDAHALSTVEDT
MATILDADJERF
ELLAKARBERG
RODJAPAZOOKI
CELINEAAGAARD_
FLWHRS
ELINKLING

FJB

Likes

Comments

Jeg har hatt altfor mye å gjøre de siste ukene og jeg kjenner i dag at jeg skulle helst ha vært hjemme.. jeg er så sliten og stresser over at jeg ikke har fått gjort alt jeg skal enda. I kveld skal jeg i bursdagen til en venninne av meg, men først må jeg innom storsenteret og kjøpe gave og så skal jeg på jobb, deretter har jeg knapp tid på meg til å gjøre meg i stand før bursdagen. I morgen har jeg også fullbooka planer, så får se hva jeg orker. Akkurat nå er jeg helt kjørt.. såå sliten;/

God fredag!

FJB

Likes

Comments

Contains affiliate links

Denne sommeren har utrolig mange fine klær og jeg tror det er første gang jeg faktisk alltid finner noe hver gang jeg går inn i en butikk. Jeg har så lyst på alt! Hjelp.. Her har jeg plukket frem fire godbiter som står på ønskelisten akkurat nå. Klikk deg inn på produktene hvis du ønsker å ta deg en titt på de forskjellige nettbutikkene Nelly, ZARA, Mango og HVISK. Kanskje du klikker deg hjem med noen av disse godbitene?

FJB

Likes

Comments

Chanel - Frank Ocean
Fy Faen - Hkeem
Strive - A$AP Ferg
Old School - Urban Cone
Jag Trodde Änglarna Fanns - Kamferdrops

Jeg elsker å være ute på sjøen! Det er så fredelig og avslappende. Når sola varmer til siste slutt og smyger seg bak fjell, hus og berg, da kjenner jeg roen i kroppen. Ingenting er bedre enn frisk bris og god stemning, elsk!❤️

Likes

Comments