Santorini - Del 1

Santorini! Nu vill jag tillbaka. Passar bra att blogga om det så jag blir påmind om vilka fina minnen vi bär med oss från resan. Är otroligt tacksam över att vi fick möjlighet att semestra i Santorini, stort tack till svärfar & Kicki som tog med barn och barnbarn.

Bilderna är från första dagen på Santorini. Jag blev så förvånad över att Ossian körde igång med att hoppa från kanten direkt och slänga sig hejvilt. Jag var lite stressad innan och tänkte att vi måste besöka simhallen innan resan så att Ossian blir van vid pooler. Vi har inte varit i simhallen sen förra sommaren. Stackarn. Ska bli ändring detta år. Hursomhelst. Det gick ju galant ändå. Ossian älskade att leka i poolen med farfar och co. När farfar la sig ner i solstolen skrek Ossian "farfar kooom". Inte mycket vila  haha. 

Vi bodde på ett mysigt och familjärt hotell i Perissa. Det blev mycket häng vid poolen då stranden var alldeles för varm för att barnen skulle kunna leka där. På tal om värme, vi hade uppåt 40 grader vissa dagar. Jag är så glad över Ossians badoutfit. Allt med uv-skydd. Mindre hektiskt med att smörja och mindre oro över att han skulle bränna sig. Vilket han inte gjorde, Yey!

  • Resor

Gillar

Kommentarer