LINGUINE I GRÄDDIG SÅS MED RÖKT LAX OCH SPARRIS

4 portioner
35min

Ingredienser

200 g lax, kallrökt

1 knippe sparris, grön färsk

1 handfull spenat, färsk

SÅS

2 dl vispgrädde

3 dl mjölk, 3%

1.5 msk Bong Touch of Taste Fiskfond

1 msk maizena

SÅ HÄR GÖR DU

1. Ansa sparrisen och förväll den 1 minut i kokande vatten. Lägg åt sidan på hushållspapper för att kallna.

2.Tillaga pastan enligt instruktionerna på förpackningen.

3. Koka upp mjölk, grädde, fond och maizena, smaka av med salt och peppar.

4. Strimla laxen, skölj spenaten och dela sparrisen i 2 cm långa bitar.

5. Blanda försiktigt samman allt i en rymlig kastrull.

6. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite extra fond.

Gillar

Kommentarer