Varje dag minst 2st..

Ja just det, har börjat ätit kiwi, minst 2st varje dag, de är både gott o väldigt bra för hälsan. Man ska äta minst 2 el 3 st varje dag, och de är bara jag som äter kiwi här hemma, så en korg i veckan äter jag upp alldeles själv🙈🙊.

Är ni duktiga på att äta frukt o grönsaker, jag har senare tid börja göra de, de är både gott o nyttigt.

Har väl inte så mycket att skriva idag, skulle ju vara skönt om vädret inte var så kallt, så man kunde gå ut mer, man hinner ju oftast bara gå utanför dörren sen fryser dom.. hur kul är de att klä på, sen vill dom in på en gång.. börjar bli lite tråkigt att bara vara inne.. för att de är så kallt ute..

Jag funderar på att ta den gråa färgen så skulle vara till hallen o börja måla, 😁, så sugen på att göra något..😬. Fast egentligen är de finare att tapetsera, men har man små barn och dom får tag på penna, då ser de inte lika fint ut.. så att tapetsera när man har små barn, nja.. Kanske bättre att måla.. el vad säger ni? Jag tänkte ta o måla listorna vita, de är ju ett tag sen jag gjorde de, men eftersom vi är lite begränsade ett tag framöver så blir de inga affären förrän den tiden gått förbi oss..

Nähe hoppas ni får en fin dag.

☆♡☆

Gillar