Vad är de för dag??

Lite så är de, man blir lite glömsk, men tur var väl att jag kom på att de var torsdag, för 3 barn har ju bad idag, fast Alex klass skulle gå o bowla, igår firade dom 100dagar i skolan, gjorde en utflykt o åkte pulka o grilla korv, på eftermiddagen åt dom popcorn o kollade på film. Värsta lyxen ju.. han trivs så himlans bra i skolan i Köping. De känns bra för oss oxå att han går där. Han får sån bra hjälp i skolan. Dom hittar på så mycket med barnen, så dom inte ska tröttna på skolan, många utflykter.

Jag har varit ute till kaninerna o fixat buren, eftersom dom små kaninungarna ramla bara ner från den andra buren, så ställde vi in inneburen till dom, så de kan bo o inte ramla ner, men nu börjar dom hoppa ut ur boet, utforskar, så himlans kul, stampe, som är pappan, han tvättar kaninungarna när dom kommer in till honom, han är så snäll mot dom.😊, kaninungarna är så små så dom kommer lätt i mellan stängslet,och in till stampe. Man får springa ut o lyfta in ungarna i boet..😀. Undra när man ska lägga ut dom till försäljning. Vi kan ju inte spara alla ungarna..

Annars då, ganska lugnt, Amanda går 2 skoldagar nästa vecka oxå. Kommer säkert bli så ett tag framöver nu.. fast hon går ons o fredag i stället för tis o tors. Sen är de hemma studier, uppkoppling på datorn till skolan.

Idag fick de bli pannkaka till lunch.. sen blir de fisk i ugn och potatis till middag..

Idag är de 5:e tränings dagen.. 28 dagar i sträck kör jag.. motionen, har väl varit sådär, de är skönt att komma ut, men -10 är inte lika skönt.. barna blir frusna ganska snabbt. Inge kul att gå med griniga ungar el vad säger ni? Men träning med mina band o hantlar blir de minsann.. nog fick man lite träningsvärk, men lika bra att köra på.. sommarformen måste ju ta fart😁.

Hoppas ni har det bra i kylan🥶. Önske tänkande med vår.. 🌷😊.

☆♡☆

Gillar

Kommentarer