Ur funktion..

Jäkla dammsuger säger jag bara, här om dagen börjar den stänga av sig mitt uppe i städning, trodde de var barna som var på, men ingen där, idag stängde den av sig varje sek, jag blev galen på dammsuger, så oups, den fick sönder i handtaget.. 😡🤬🙈. Så jaa, de är kul i jultider att köpa en ny?? Gah.. de finns inge värre när de inte funkar som de ska.. Jag blev så trött på dammsuger som stängde av sig varje sek, hann ju bara dra den framåt så stängde den av, antar att de är nå med sladden. . Men ändå.. den åker till skroten, så jag spanar på en ny.. tror jag hittat en..

Annars då så går de två stora på Jullov redan idag, De tre andra går i morgon.. Alex går en hel dag.. de andra slutar 9.30.. 😏. Synd om Alex, men tror dom skulle pyssla o så..

Jag har en tid till Västerås i morgon, igen.. 😌. Inge vidare.. men måste..

Har precis ätit lunch o duschat små tjejerna.. tvättat Amandas sängkläder.. så hon kan bädda rent när hon kommer hem från skolan.. städat idag.. el jag börja redan igår..

Var oxå till Tandläkaren med Wilda igår, hade bra tänder, inga hål.. men hon ville ju inte ta kort på tänderna, så vi ska dit på introduktion. Så Wilda ska våga.. aja.. så kan de vara.. Jag var oxå skeptisk mot Tandläkare när jag var liten, lite läskigt.. men men..

Väntar på några paket till o slå in, sen är vi redo för julafton här hemma 🎅🤶🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄.. är ni klara med allt? El julmaten är inte inköpt än, blir på onsdag nästa vecka..👍. Fast får nog handla lite extra, sånt som ev kan ta slut..😊.

Just de färdiga pepparkakshuset.Troligtvis hinner ja nog inte blogga i morgon.. men ha de bäst.

☆♡☆

Gillar