Torsdag 1 dag kvar på lovet..

Jaha som sagt, i morgon är de 1 dag kvar på lovet sen är de helg.. på måndag börjar skolan igen, inga mer slöa mornar.. de har ju varit väldigt skönt att gått upp 9,40.. ätit frukost, senare Lunch, sen har vi varit ute en sväng.. dock har vi upptäckt en sak idag, stampe vår hane kanin, har ju smitit in till vår hona, och nu har hon börjat byggt bo😲. OMG.. vill ju inte ha kaninungar nu i kylan.. Kanske inte är så bra.. men blir de så kan jag ju inte göra så mycket åt de..

Wendela somna ute i vagnen, tråkigt kanske i vagnen,, men ändå, de är ju hennes eftermiddags lur, hon sover ju mera bara 1 gång, nu när vi går upp sent, men de senaste tiden har hon börjat krångla på kvällarna, sover 1 tim vaknar, somnar om, vaknar, jag vill ju helst att hon ska sova I spjälsängen, hon vill sova så nära en annan, jag sover så dåligt då.. när hon väl sover sen så sover hon.. Jag ska göra ett sömnschema, för att se hur mycket sömn hon sover, om de är där det ställer till de, att hon vaknar var o varannan timme.. Snart har hon sovit 1tim.. hon ska sova 1,5 till 2 tim..de är ju vissta antal timmar dom ska sova.. men sen är de olika för olika personer hur mycket de behöver..

Och ibland krånglar Louie med nattsömn, vaknar o gråter, kanske drömmer mycket nu.. de blir ju endel störd nattsömn, därför är de så skönt när man kan sova ut på morgonen.. vilket man inte kan göra sen när barnen ska till skolan och med Taxin som kommer 7,20 på morgonen..Kanske är dax att dom ställer egna väckarklocka o lära sig..🤔. Börja ta mer eget ansvar.. än vad dom gör, för jag kommer inte alltid vara hemma, kommer snart jobba jag oxå.el plugga, vad ja nu behöver göra först.

Bjuder på en bus bild på Wendela med majskrokar.. toka..
Hoppas ni har de bra, här mår vi bara bra.

☆♡☆

Gillar

Kommentarer