Städar Fredag.

Härligt att börja helgen med ny städat hem, kanske inte vara så länge, men smutsen byts väl ut..😊, jag passade på o putsa alla fönster o speglar här hemma oxå.. igår tog jag tag i grovköket, plockade rent, likaså hatthyllan som allt kastas upp på.. ibland händer de, man trött på att se allt.. som bara ligger..

Jo, jag bar ut Louies säng från Amandas rum, o hans saker, in i små tjejernas rum, sakerna under hans säng, han är just mest där inne, släpa in Amandas klädgarderob,i hennes rum och in med en hylla från förrådet.. där Amandas garderob stod, så nu är de mer plats där.. Jag måste ju ställa mina symaskiner högre upp, så inga barn är på dom.. men de är lite plock kvar, tar de sen 😊☺.

Annars då, vi ska ju röja ut förrådet senare till våren o kasta alla skor, jag köper ändå nya.. men några ska ja spara, sandaler, de är ingen som används, alla kör med foppa tofflor..

Jag har en vagga som jag vill bli av med, den är på hjul, spärr så de inte går att vagga den, den är jätte fin, men jag har ingen användning för den längre, vill inte ha den kvar, så 400kr för den som är intresserad, har även syskonvagn att sälja svart bumbleride, el hur de stavas för 1500kr.. liggdel till.. dubbel sulky, på rad kommer inte ihåg märket, men typ 200 för den.. den är grå. Kan hända att de är nån fläck från saltvattnet på sufletten..


Hojta till om nån vill köpa.

[email protected]

Äntligen fredag igen, veckorna går verkligen fort.. men så skönt med vila.. Wendela har ju sparkat och vridit o vänt sig, inatt, hon är i en period så hon ska sova nära, fast spjälsängen står bredvid våran.. så några kikar från Wendela har man fått.. apropå de, precis när ja skulle ta o sova, igår, hör ja ett duns o gråt, Alicéa hade ramlat ner från sin säng.. men de gick bra, hon somnade om ganska fort efter.

Hoppas ni alla får en fin helg.

☆♡☆


Gillar

Kommentarer