Städ projekt..

När de är lite kallt, lite tråkigt väder, så drar jag igång lite städ projekt o grov rengöra..

Igår började ja med ugnen.. hur skitig var inte den då, lite tråkig göra egentligen.. men så fint de blev, jag städar med bikarbonat o ättika och de gjorde verkligen sitt, lät de sitta under natten.. gjorde även rent galler o så..lite före o efter bilder.


Det ser ju nästa nytt ut..


Vilken skillnad 😁. Ugnen är ju inget man städar varje vecka, men ska nog börja 1 gång i månaden i allafall, jag blanda bikarbonat till en pasta o smörjde in, gick på med ättika som ja blandat, om de är så enkelt så gör ja om de snart igen.. gör ni de ofta?

Nästa projekt kyl o frys.. lagom att göra slutet på veckan, då den är lite tommare.. för jag åker o handlar på Lördagar o då fylls de upp o blir fullt..

Vädret skulle inte vara så fint längre, utan kallt o snöigt igen, då kan de vara lite skönare att hålla på o städa inomhus..

Fick bli en rask promenad o köpa köttfärs, hade missat en mål tid, Linnéa och Alicéa fick va hemma med Amanda, hon hade ändå lunch tid då.. Jag hann hem itid.. går lite fortare om inte dom två är med.. då passar Wendela på o somna..😴, så nu ligger hon i vagnen och sover.. skulle behöva smörja vagnen, den börjar gnissla lite.. blir väl att vårstäda vagnen snart..

Bara babbel om städ.. ☺.. men de finns verkligen inte så mycket annat att göra.

Ha de bäst

☆♡☆

Gillar

Kommentarer