Ny vecka igen

Hej på er.

Hoppas ni haft en fin helg♡.

De har vi haft, hade bekanta över på Corona kaffe, alltså fikade ute, funkar perfekt 👌, skönt att få träffa lite folk. Nu när man kan vara ute mer..

Annars då..

Just nu sitter vi i soffan, Wendela somnade, på mig..


Snarkar som vanligt, finns inge mysigare än sitta o mysa, enda gången hon är stilla, när hon sover.. 😊.

Linnéa och Alicéa sitter vid köksbordet och ritar, hästar.

De är Louie som sitter bredvid mig..

Alla barna är i skolan, inge barn som vill vara måndags sjuk längre, jag blev så trött på barna, när de gnäller att dom har ont i magen, vill inte gå till skolan, då sa jag åt dom att är man hemma o sjuk, är ni utan plattan, telefonen och inge teve spel, el teve, då är de vila i sängen som gäller, vi har ingen måndags sjuk längre, man får inte heller gå ut..☺, jag har ingen som vill vara hemma med måndags sjuka längre.. de är ingen som spelar att dom är sjuka. Ett tag försökte några stycken med måndags sjuka, sen tisdags sjuka, då blev jag bara irriterad för de var ju ingen som var sjuk.. nästa gång är dom sjuka, då tror ja inte på dom, så nä, så här kan dom inte hålla på..då satte ja hårt emot dom, inget internet.

Händer här då, inte mycket, snart dax att fixa lunch, vi brukar äta vid 11- 11,30 , om de blir mildare ute, så går vi ut en sväng.. passa på o ladda D vitamin från solen o frisk luft, barna bli trötta av friska luften.

Om två dagar blir Linnéa 6år, helt otroligt, tänk för 6 år sedan föddes en flicka..Ha de bäst

☆♡☆

Gillar