Ny vecka

Hej på er.

Här har jag inte varit så aktiv.. några barn här hemma har blivit förkylda.. så dom barna får vara hemma från förskolan denna vecka. Även Louié har blivit förkyld, peppar peppar så är jag frisk än, William gjorde ett covid test i fredags och de var negativ, påvisar inte nå covid alltså, de är så många lärare o Även elev som fått covid i hans klass.. så vi ville testa William så han inte har det.. för han är i samma grupp som den som hade covid. Nog med de.

Lite roligare nyheter då, Louié och Wendela har fått plats på förskolan 🙏. Ett dilemma nu, jag hade sökt till 30 augusti, men dom behöver börja tidigare om jag kommer in på skolan, hoppas de går. Dom båda börjar på samma avdelning oxå.

Jaha full fart här hemma med snoriga barn. Vi har varit ut en stund på förmiddan, nu så sover Louie en sväng.. hoppas Wendela joinar..

Här hemma har jag strukit en sänkappa till sängen, inväntar en gavel, alltså en sån där sänggavel.. sen är de bara en annan matta, sen är ja nöjd med sovrummet.. ett tag ☺, jag har fottat, så ni ska få se sen hur de blev.. ska även byta tillbaka till gråa gardinerna..

Nu somna Wendela bakom min rygg..


Hoppas ni har haft en bra helg.

☆♡☆


Gillar