Ny vecka..

Så skönt, I fredags fick J testa sig för covid-19 för att han hade arbetat med en person som har covid-19, så jävla irriterad över detta, så jäkla onödigt de är, vi håller oss undan folk pga av detta, så anställs de folk, jo men visst de är klart att man måste anställa folk, men då måste folk vara hemma, om dom så är lite snoriga och absolut inte gå till jobbet.🤬. Men som tur är, så visade testet negativt. Men man kan ändå få inom 14 dagar. Än är man inte säker.

Haft en usel natt, Wendela som har krånglat och haft de svårt att sova, så man är lite trött i huvudet idag.. seg.. tror inte ens kaffet räddar en..

Har precis duschat Linnéa och Alicéa, dom två sitter i badet nu.. tvättmaskinen går.. de är för kallt att gå ut nu på promenad..

Träningen går bra, i dag tror jag ökar 2×10 innan har jag kört 1×15. Ökar sakta men säkert.. Har kört på varje dag, sen jag började, känner inge träningsvärk längre..

Om nån vecka fyller Linnéa år, jag har gjort ett märke i kalendern och så flyttar jag på en penna som sitter o räknar ner, på så vis kan hon själv se hur lång tid de är kvar, än att jag varje dag ska förklara att hon inte fyller i morgon osv, ja slipper de där tjatet.. perfekt, ser ni pennan som sitter för vilken dag de är, sen märket där Linnéa fyller..Vill ni ha fler tips, tror jag skrivit de förut, hur vi gör när vi plockar godis o ska hålla rätt på vem är vems, jo, jag skriver namnet på påsen direkt, på så vis är de lättare att veta vem som ska ha vad.. 👍 man slipper krånglet.. hur bra.

Hoppas ni haft en bra helg.

☆♡☆

Gillar