Nu så..

Dagnarna går i ett, har oftast tänkt att ja ska blogga, sen har de kommit saker i mellan.. men nu så..

Idag har Linnéa besökt skolan, som hon ska börja till hösten, spännande 😬😊. Hon hade haft de bra. Linnéa var lite ledsen att ja bara skulle lämna henne på förskolan en stund innan, men de hade gått bra.

Vi andra tog en promenad, så länge.. tur att inte de regna så mycket då.. vilket tråkigt väder vi fått.. var är solen o värmen...?? Kanske kommer den snart, kallt är de..

Just de, igår kom våran sänggavel 🙌, så himlans fint de blev.. den är ljusgrå o sammet.


Alltså lamporna, dom passade in precis ovanför.😃.. nu fattas de gråa sängkläder oxå😊.. en sovande Wendela..🥰 de vart så mysigt och ombonat med gaveln.. Jag ska ta en bättre bild med överkastet ligger på..

Mattan ska bytas ut, till en ljusare o större.. nu är de mer som en gång matta, den andra ska stå lite under sängen.. ja, ni får se.. Har kikat på lite mattor.. men inte bestämt mig för någon än..

Kaninungarna växer.. Snart kan man se könet, eh får nog kolla extre noga, fast jag tror de andra kaninerna varit rätt.. Vi hade bara fel på Amandas kanin 😆, vi trodde de var en hona, men efter Wilda kollat extra noga, så, såg hon att de ser inte ut som en hona, bara få dagar innan, så sa jag att Amandas kanin ser ut som en kille.. kan inte sluta skratta åt det.. 😀 sen visade det sig att det är en kille.. bra märkligt de är.. att ja bara dagarna innan, sa att kaninen ser ut som en pojkkanin.. Amanda hade planer att köpa Rosa koppel oxå, men tyvärr som varit slut ett tag, ja rekommendera ett svart i stället.. att de passar oxå..

Men alltså hur söt..så låg denna unge när ja klippte klorna..så så så sööt..Dom ungarna växer så snabbt..

Hoppas ni får en bra dag

☆♡☆

Gillar