Nån önskan..

Hej på er..

Är de nå ni vill veta, el som jag ska skriva om, så kan ni få önska.. om ni vill.

Igår blev jag så uttråkad, så vi gick o kasta, på återvinningen..sen gick vi en promenad, de var rena rama isvägen, där vi gick sen. .tog stå brädan och ställde lådan på, som vi kastar kartong o plast osv i..


Eh ja, pölen under.. tjejerna ville snurra lite, innan vi gick vidare..🤪.

Idag har vi oxå tagit promenad o hämtat ut paket, barna blir så torr om händerna, så jag köpte en lite fetare handkräm, får se om de hjälper. Jag hade nå prov på den hemma, I en liten förpackning, tyckte den verka bra.Mitt I veckan igen.. så vänder de o går mot helg, åh sportlov, märker på barna att dom börjar bli trötta, så lovet kommer lägligt.

Nä nu kommer vi ta en promenad varje dag, för nu är de varmare ut, de är skönt att få komma ut o få frisk luft, säger man bara gå ut till Wendela, så hämtar hon sina kläder i barnvagnen o ska ut, hon gillar att rulla vagn. Dom som är minst glada är ju Linnéa och Alicéa, dom får man tjata lite granna på.. dom vill helst vara inne o leka..

Nähe plikten kallar o snart dax för lunch här hemma. Får väl bli lite varmkorv och bröd, lite sådär lagom.. innan fikade vi munkar.. 😋, jag delade min med Wendela.. Jag vill inte äta så mycket onyttigt.

Ha en fin dag.

☆♡☆

Gillar

Kommentarer