Mitt i veckan..

Nätterna har som sagt inte varit så bra, Wendela börjar få endel tänder o kräver extra närhet, där med ligger o sparkar o ska ha handen innanför nattbhn, inte så skönt.. men men. Är väl så..

Igår var de skönt väder ute, så jag satte mig på en stol i solen, ladda energi medans Wendela sov.. sen blev ja sugen på oreobollar, så Amanda och Wilda cykla upp på byn o köpte ingredienserna till det..tur att Amanda har kort så man kan swisha pengar..

Vad stor lilla Louie blivit, tänk att han blir 3 år i sommar, gud vad jag längtar till sol och mer värme.. kan vara ute hela dagarna.


Våran trädgård skulle behöva en make over.. I vår ska ja rensa o kasta massa saker som är trasig..

Apropå större, nu verkar de som pojkarna har en växt period, måste ta o köpa lite mer tröjor, som börjar bli för små, ibland står dom stilla, sen kommer de en växt period, man hinner inte riktigt med i svängarna.. Wendela skulle med behöva byta till större storlek.. Kanske dax att leta fram 86 storleken.. tvätta upp.

Här hemma har vi precis lunchat varmkorv o bröd.. går alltid ner hos alla barna.. I morgon blir de pannkaka o fredag panpizza el pirog vad som önskas..

Nästa vecka blir de distans skola för Amanda igen..

Tänk inte långt kvar till påsken..🐰🐣, mysigt.. barna får i år inte gå.. men vi gör som förra året, besöker en godis affär o plockar massa godis i skål 👌👍.

Snart dax att söva Wendela, inte alltid hon är med på noterna, men hon behöver middags vilan.

På fredag ska ja med Louie till BVC, ska bli spännande att se hur mycket han växt, så är de språket oxå.

Ha de bäst, så höres vi..

☆♡☆


Gillar

Kommentarer