Måndag, 3 dagar kvar

Jösses va de går fort nu, jag skrev 4 dagar kvar först men börja sedan räkna, de är ju bara 3 dagar kvar ju..😲. De går så snabbt..


Imorse blidde de en tur till Västerås för provtagning,kl 8, fick tyvärr inte göra de i kungsör, alltså fick jag gå upp kl 5,50 i morse.. bara för att prover skulle skickas iväg vid 9 på morgonen.. så nu är de bara invänta ett svar..... håller tummarna att det är bra svar jag får.. 👊, men så är läget. Kommer skriva mer sen, längre fram, just nu är jag inte redo för det, jag vill ha allt klart innan jag kan skriva något om de. Och jag vet lite bättre hur de ser ut..

Nog med det, i morgon ska ja med Linnéa till BVC för en sen 5års kontroll, ska få spruta oxå, de blir bara ja o Linnéa så Wendela, de större syskonen kan passa de andra här hemma.. är man 13, 1/2 år ska man väl kunna göra de, jag litar på mina barn att dom sköter sig. Amanda är väldigt skötsam av sig.. men ibland ser man oxå tonåringen..😁. Oftast om man ber de om något så hjälper dom gärna till här hemma..

Igår fick dom ett paket, adventspaket, köpte parfym till de 5 större barnen, nån växande unicorn till Linnéa och Alicéa, Louie fick bil o husvagn, Wendela stapelklossar.. alla fick ett kinderägg oxå.. mjukstart inför julen.. att ge ett paket varje dag till barn som har överdrivet med saker, bara onödigt.. dessutom får dom en del leksaker i julklappar.

Jaha, hoppas allt är bra med er, längtar oxå lite till julen, köpte ju oss en ny kaffebryggare i julklapp till oss🤩.. hi hi.. sen den goda julmaten 😋😛 den längtar ja mest till.. så gott de ska bli.. sen saffranscheesekake..mm smarrigt.. sen en heldel julgodis.. fast där får man ta de lugnt, vi öppnade en ask i dag o provsmaka ☺. Lite av de goda.

☆♡☆


Gillar