Hur kan man ens säga så..

J var med Lucas till Tandläkaren I morse, hon tog kort på hans tänder o så, de var nå som var trasigt på tanden, trotts att Tandläkaren konstaterat att de inte är nå fel på tanden, mjölktanden. Men ändå boka hon in en tid hos Tandläkaren om 1 månad.. för att dom ska kolla igen..knepigt.. men när de var dax för tids bokning, dom sätter tid mitt på dagen, o J säger att han inte kan, så kör tandsköterska med, vill du inte ditt barns bästa? Men hur kan man ens säga så, när J inte ens jobbar i kungsör..utan är ute o far med lastbil, dom tror att alla kan mitt på dagen, man har jobb, man kan inte vara hemma en hel dag, bara för att Tandläkaren kan då.

Inte nog med de, de är en LYX konsumtion med läsk på fredagar, hon tyckte inte att barn skulle dricka så mycket läsk, men så mycket läsk får inte våra barn, för övrigt hade Lucas fina tänder, så jag förstår inte vad hon hade för meninga att klaga på, J sa att de är vi som är föräldrar o vi bestämmer vad vi vill ge våra barn 🙊. Så mycket sött ger vi inte barna. Dom äter på helgen, de är allt, ska man sluta ge barna helt å hållet bara för att sköterskan ville de.. NÄää skulle inte tro de, nästa gång får vi säga att vi ger bara vatten o hårtbröd så håller dom tyst.😄😆, för de fanns inge hål el nå fel.. Vi funderar på att byta sköterska för Lucas, de funkar inte om hon håller på o letar fel på hans tänder, som inte finns.. Har varit med om de förut, när sköterskan sa att jag hade en spricka i tanden, som inte ens fanns, med är väl 15 år sen.. så sjukt att dom ska sitta o hitta på fel..fast de var inte i kungsör då.. men den sprickan finns inte..🙃🤨. Märkligt, laga tänder i onödan..

Nähe, städar fredan, ursäkta men min mobil ändrar i bland när jag skriver.. därför kan de se lite märkligt ut när ja bloggar, inte alltid ja läser igenom innan jag postar..

Wendela kollar på sitt favorit program.. drömmarnas trädgård, medans jag torka golvet..perfekt, slippa ha henne i hälarna, hon halkar..el kladdar med vattnet..

Men nu ska ja göra sista rycket o torka i grovköket, så ja kan släppa ner henne..Jag väntade bara på att golvet skulle torka i köket..

Hoppas ni får en fin dag.

☆♡☆


Gillar

Kommentarer