Hopp, hopp..

Igår, tror jag att kaninungarna ramla ner igen från övervåningen på buren, när Dunis skulle dia.. såg att de är 5 ungar, kan vara fler.. men 5 st ramla ner, men åh herregud så söta dom är.🥰😍.


Japp, de blir att sälja iväg några stycken, Amanda skulle ha en svart kaninunge, gärna en hona. Om vi hade plats så skulle jag behålla alla😊☺.

Jaha en dag närmare helgen. Så skönt de ska bli, för natten var verkligen ingen höjdare, Wendela krångla och Louie hade oxå svårt att sova o bara vred o vände på sig. Louie sover i soffan, de är hans säng, han har egen säng, men vill inte sova där. Han sover som bäst i soffan, de är inget som stör oss.. vill ha ha sin säng där, så får han det, alla är olika.

Nu vilar Wendela middag, då är de väldigt lugnt här hemma, man får vila sina öron😉. Hon har en väldigt intensiv period nu, jag har funderat länge om de är nå hon inte tål o har magont, hon vägrar gröten, påsgröt oxå nu, efter några skedar, kniper hon med munnen o viftar med armarna, skriker. Gör så med mat oxå, el så häller el vänder upp o ner på tallriken och kastar mat på golvet. De går bra med fil el yoghurt i mugg, ibland skivat bröd, med smör på.

Lilla prinsessan..🥰.


Ser så gosigt ut.. man vill ju bara gosa ner sig vid henne. Men när hon är vaken o skriker, då vill man att dom ska sova en stund till.. en väldigt temperament fullt barn. 💖.

Ska nog värma på en kopp kaffe.. ha en bra dag.

☆♡☆

Gillar

Kommentarer