Fredag kväll..

Gokvällens på er, nu är de fredag kväll hemma hos oss, de blir alldeles strax kvällsmacka här hemma.. sen blir de lite fredags gott (chips, ostbollar och popcorn brukar vi ha) och se talang. Brukar ni se talang?


Wendela sover redan, men antar att de inte är för hela natten, ja vet, de är jätte dumt att hon sover nu, men de är bra skönt, när dagen varit gnällig och jobbig från hennes sida..de kommer inte bli bättre om jag väcker en björn som sover, de kommer bara bli värre, ibland får de helt enkelt bli så, sen får man se hur mycket sömn man får på natten sen, jag hoppas de inte strular, utan att hon sover ikapp.. hon sover dessutom i min famn, så man är lite fast.

De är så roligt att Wendela börjar gå mer o mer, går ganska bredbent, magen putar ut, liten anka som vaggar fram 😊. Så söt..

De börjar komma fler ord i från Wendela oxå, Louie kör med vokalerna fortfarande, men han förstår om vi ber han hämta saker, så, vi ska på språkbedömning bvc i mars, får se vad Linda sköterskan, säger, jag är inte orolig än, utan, när han närmare sig tre års åldern, jag har erfarenhet av 2 tidigare barn som inte talat innan de blev 3 år, så himlans olika, med samma uppväxt.vissa har börjat jätte tidigt att prata. De är väl så med maten, vissa är jätte duktiga o äter de mesta, medans några är väldigt kräsna, men man ska ju inte jämföra för alla är olika, även med samma blodsband.

Så här satt Wendela och sov ett tag, innan hon vaknade till o grinig o somna om i min famn, ska ta o försöka lägga henne i min säng.😴, hoppas hon sover vidare. 🙏.Trevlig helg på er.

☆♡☆

Gillar

Kommentarer