En power nap

Så trött jag är idag, nån timmes sömn förrgår natt, och nån timme sömn inatt, så är de med sjuka barn igen 😒😷, så tröttsamt.. går varannan vecka, så sjuk igen, förkylning och hosta denna gång.. både Louie o Wendela igen.. på torsdag har jag prov, då måste jag vara i skolan, de är så med barn, då måste J vabba igen. Han ska ju va glad att slippa hela veckor..Jag har 2 skoldagar, resten hemma studier.. aja, bara vi kommer in i det..så kanske de snart är friska längre.. corona skit.. normalt kommer de nog aldrig bli, men bättre tider.

Hoppas ni håller er friska..

I Söndags var jag o Wilda o Lucas o shoppa på Ikea, säkert 3år sen ja var där sist.. köpte skrivbord till Wilda, lite nya säng lampor.. doft ljus, nån filt, lite till köket, en stödbräda till sängen, där Wendela ska sova..när hon blivit frisk..

Är de nån som vet vart man kan sänka barnkläder, till de som behöver, inte Myrorna, de ska inte säljas vidare, dom som har dålig ekonomi. Men som behöver kläder till sina barn, finns de nån stans här omkring, ja har sökt på nätet men rödakorset, ja vet inte? Dax att rensa ut.. Jag kommer plocka några plagg, typ newbie o adidas, märkes kläder o spara till barnbarnen.. eller? Så säljer ja de.. el om de är nå plagg barna vill ha kvar..

☆♡☆

Gillar

Kommentarer