Det går lite långt..

Att folk ska lägga sig i vart vi ska bo..🖕. De ska väl inte någon lägga sig i överhuvudtaget.. klart att man vill att barna ska ha egna rum o så.. men de går inte på 1 lön.. de är väl inte så svårt att förstå? El går de? Skulle ni klara de på 1 lön o mätta 9 ungar? Är så sjukt trött på folk.. de får jag oxå vara.. Jag studerar 100%, jag har äran att slippa ta lån, bara gå på bidraget man får, hur bra är inte de för mig? Jo jätte bra, för då slipper ja massa lån att betala tillbaka sen, då kan ja jobba utan att betala tillbaka.. logiskt.. så 1 personer på 3 miljoner, de är ganska mycket pengar att stå för själv.. Vi badar inte i pengar direkt.. om vi hittar ett hus som vi vill ha och ingen Annan.. Vi har egna uppfattningar hur vi vill ha de.. inte vad andra tycker.. hur bodde man inte förr då? De gick ju hur galant som helst då.. så hållkäften om ni inte ska vara med och betala!.

De går bra för Wendela o Louie på förskolan, dom är lite ledsen i början, men går snabbt över, sen när ja hämtar dom, så är dom så söta, Wendela skuttar av glädje.. de gapas Mamma mamma i cykel kärran bakom min cykel..😁. Pluttis.. de andra barna I skolan går de bra för, Alicéa oxå på sin förskola, hon skuttar in, lilla piggelin 😊.

För mig går de oxå bra, har fått godkänt på alla inlämningsuppgifterna, för mig är de så skönt, bara bli godkänt i början av studierna, sen kan man öka på om man vill, för läraren sa de, att om du vill höja upp ett stopp, så skriver ja på uppgiften när ja lämnar in, tänk på de nästa gång osv.. nämen de är kul att studera.. Igår var de bara ja o läraren på förmiddagen, eftermiddag var vi 2 elever.. många sjuka..

Nu ska ja sätta mig och läsa lite, öva till provet nästa vecka.. på eftermiddagen ska ja en sväng till Västerås.. hoppas ni får en fin dag..

☆♡☆

Gillar

Kommentarer