Burarna på vift..

Fasen vad trött jag blir, kungsör ligger tydligen i Blekinge och ombudet är i Stockholm 🙈😩, jag beställde bur till kaninerna som vi ska ha, när vi campar i sommar.. mm dom finns i Sverige med i Stockholm.. enligt dhl så har dom skrivit Stockholms riktigt nummer och enligt fruugo är de 73635 som står.. då kan man undra vart de är knas nånstans.. nu skickade ja tillbaka att kungsör inte ligger i Blekinge utan i Västmanlandslän.. får se om dom nu klara av ett ombuds förflyttning.. el om dom ska strula lite till med paketet, så de åker tillbaka istället, har liksom beställt där i från förut utan några problem..🤷🏼‍♀️💁🏼‍♀️..

Idag kommer de en tjej o ska kolla på lilla Milk, kaninungen.. senare eftermiddag..

Igår var vi till BVC o allt gick bra med lilla Wendela, hon växer efter sin kurva.. och hon blev lite ledsen efter sprutan, men gick över.. får se om hon reagerar på den om nån vecka.. med feber.. lär ju märka..

Gah galet, jag radera lite sms från reklam igår, insåg att William har en tandläkar tid på torsdag, fast man brukar ju få ett dagen innan, som påminnelse, de är ju väldigt bra att man får ett sånt, men jag hade helt glömt bort den.. tur de.. blir så nervös när man missar att skriva upp i kalendern..man ser de smsets så plötsligt.. trodde först att tiden redan varit..pulsen hann gå upp lite innan..

Idag blir de kycklinggryta o ris som är så gott.. oxå Wendelas favorit mat.

Ha en bra dag

☆♡☆☆♡☆

Gillar

Kommentarer