Bara blöja..

Wendela har kommit in i en period och man får kämpa på med kläderna, hon sträcker på sig o virder o har sig.. hon vill bara ha blöjan på sig..likaså Louie oxå.. Jag har gärna en extra tröja på mig, tycker det är skönt. Barna kanske inte är lika frusen som en annan😊.

Oj så kaninungar växer, o börjat klättra, 😯redan? En av ungarna klättra upp på buren när jag var ute o bytte vattnet, byta vatten i denna kyla får man göra minst 3 gånger om dagen till kaninerna. Nån som är sugen på att köpa kanin? Är de nån som kan om kaninungar o kön? Jag vet inte hur jag ska få reda på om de är hane el hona..tips nån? Jag tycker det är svårt att se skillnaden, kanske skulle höra med grannen längre bort som oxå har kaniner om hon kan nå..

Hoppas ni har de bra, vi mår bra och inga tecken än på nå sjuka.. alltså covid-19. Jag är fortfarande irriterad av situationen, och utsättning. Att vi har många barn oxå. Vi gör allt för att inte bli smittad. Håller tummarna att ingen blir sjuk. 👊. Sen undrar ju jag lite, är de inte längre smittspårning? Tänkte att de stod nå på pappret förut att de är nån som sitter och ringer runt, berättar att man blivit utsatt för smittan och att man ska testa sig osv, tror de ingen har ringt om nå sånt än, el är ju helt lost..🤷🏼‍♀️. El var de bara så förut.

Alla ninerna ligger där.. så söta allihopa..😍🥰

Ha en bra dag.

☆♡☆

Gillar

Kommentarer