Allt på en o samma gång..

Jösses alltså, vi var uppe o handla, köpte jäst, bakade bullar, men jag bakade inte bara bullar, chokladbollar.. o tårta, nää, jag bakade inte tårtbotten, den misslyckas jag jämnt med, så de är inte värt de, men gjorde fyllningen igår..

Jag smälte smör o värmde mjölk, medans de stod på spisen, knåda jag ihop degen till chokladbollarna, sen fick den stå, så fixa jag degen till bullarna, när degen till bullarna jäser, så fixa jag chokladbollarna, rulla o rulla dom i pärlsocker, när de var klart, fyllde jag tårtbotten.. ställde in i kylen, bakade ut bullarna, när de jäser, var de dax att fixa lazangen, så allt gick i ett i går.. multitasking.. skönt att Wendela sov under tiden, samtidigt skulle vi tända kaminen.. så eftermiddag var fullspäckad minst sagt, men de är skönt att göra nå, nå annat..än bara plocka leksaker som barna droppar av över allt.. böcker..

Just nu målar tjejerna hästar, de är bara hästar som gäller, .. de började med en häst som dom lekt sönder, ja lova Alicéa en ny, när jag kasta den, jag köpte då en spirit häst, men de visste ju inte jag, jag köpte den för att de var ett bra pris.. på den vägen är de väl, men ingen har varit intresserad av häst innan.

Nähe jaha, missa inte inlägget innan detta. 😊.

Hoppas ni får en fin dag hörrni. Imorgon kommer ja visa er vad vi köpt till Linnéa, o även tårtan..

☆♡☆

Gillar