Nämen fy alltså aldrig varit med om dess like.. de bara gjorde så ont i bäckenet o kokhet på ryggen.. mådde skit illa o börja frysa.. värk i magen.. ja liksom somnade o sen bara var upp o kissa och la  mig igen.. så kom de från ingen stans?? Bebis rör sig i magen och inget mer än att ja var väldigt matt i kroppen i morse.. helt skumt.. tror mitt järnvärde är lågt.. där med min trötthet som ja har.. ska köpa nå i morgon.. oftast brukar man ju få ta prover innan, men nu var de helt okej att ta från v 20.. utan att ta prover innan.. 

Idag har ja varit med Linnéa på 3 års kontroll hos tandläkaren.. de gick super.. Jätte duktigt.. helt förvånad att hon satte sig i stolen helt själv, de fyra övriga syskon strejkat att sitta där själv.. inte öppnat munnen heller.. men de gjorde Linnéa så glatt.. svara jaa på alla till tal😀. Är du allergisk, ja, käkar du medicin - jaa.. Ha ha gullunge.. 

Nähe nu tar vi lov o helg 🤗.

☆♡☆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag lovade er bebis ny inköps saker och kläder på bild..


Marinblå kläder.. så fint o dessutom snuttefilt i samma.. mössan vit med eget tryck.. och stjärnfilt som är en liten tjockare filt.. detta ska bli sonens först kläder att få på sig på hem resan..
Mintgrönt sett med 8 nalle björnar.. för 8 blir ju alla barnen ihop.. kunde inte motstå detta sett.. 😊..


Hans första nalle.. Blue noes..den köpte ja redan innan ja visste vi vänta en pojke..🙈🙊.


Spelnallen som ja spela för honom i magen nu..


Marinblå kofta.. de var allt inköpt nu..

☆♡☆

Likes

Comments

Men så kul att varje torsdag går ja in i ny vecka.. kul.. ja tjat men härligt när de går framåt.. ska bli spännande hur denna förlossning blir och vilka beslut som tas.. igångsatt.. el vad som händer. . Allt beror på hur bebis ligger i magen i slutet på gravidieten.. tänk mitt 8:e barn.. galet många ju.. de var ju inte alls tänkt när vi flytta till huset med tre sovrum o kök o vardagsrum.. trångt en aning.. längtar efter att få en storvinst el nå i livet.. men vi ska enligt planerna bygga upp huset om 1el 2 år.. skönt jaa.. men hjärte rum o stjärterum.. Vi får gott om plats ändå nu när barnen är små.. Amanda som är äldst delar inte rum med nån.. hon har hela tiden haft eget rum.. men ja ned tiden löser sig de mesta..


Nu v.22 och magen växer och träning kör ja på helt enkelt.. med mitt träningsband..De var tydligen den bästa träningen man kunde ha hemma och träna med.. 👍🏼 tar inte stor plats alls o finns inga omvägar att ta..

Bebisen sparkar o buffar för fullt.. mysigt jaa.. 😍 tänk sen när man ser hela magen förflytta sig.. el ett knä kommer farandes el fot/hand.. de kan vara lite läskigt oxå..

Hur mår jag.. trött som attans.. denna trötthet och ganska anfådd när ja går.. annars så mår ja faktiskt bra.. ja jo.. de spänner så fruktansvärt precis under naveln och har ingen aning vad de är.. ex om man har en troskant som sitter väldigt hårt just fram till.. om de kan vara för att ja bär på Alicéa o lyfter Linnéa upp till skötbordet.. har faktiskt känt lite ont i snittet.. så nu försöker ja tänka att lyfta med benen.. inte alltid lätt o komma ihåg.. men jaa.. om de kan vara lite överbelastning.. de är inga sammandragningar i allafall.. de vet ja hur de känns.. men de kommer o går o har inte så jämnt.. får ta de med BM sen.. el ringa om de inte blir bättre..

Men här är en magbild i allafall..

Ja.. ska komma ihåg o lägga upp bilder på bebis kläderna 🙊.. tänk i magen ligger en lite gosse.. 😊.. ska bli kul o se vem av syskonen han är mest lik..

Ha en bra dag

☆♡☆

Likes

Comments

Wilda som är 6år har gjort illa sig i benet efter hon suttit på en stol o skulle resa på sig, i skolan igår, precis innan hon skulle sluta i skolan.. antar att de är en sträckning i knävecken..  hon har lite svårt att sitta på knä idag och går med benet stelt.. hon är väldigt kroppslig fixerad att ingen annan än mamma el pappa får kolla på de skadade benet.. ja fick ju kolla efter ett tag, när vi varit hemma en stund.. absolut inte röra benet bara kolla.. men såg inget avvikande så de var nog ingen fara där.. men idag får hon vara hemma o vila benet.. så får vi se i morgon.

Veckorna med gravidieten travar på.. känner lillen varje dag nu när han håller på o buffar i magen.. har ju lovat er att visa vad ja köpt.. Hans första kläder o så.. se om de går att lägga upp bilder, så kommer de ett eget inlägg om de ny inköpta.. hoppas ni gillar att se sådant.. 

Träningen går bra.. känner en bättring i både rygg o höfterna.. så lite har de nog hjälpt.. 1v nu med träning.. 

Tänk redan i morgon går ja in i v.22 helt underbart att de går framåt.. 😍 veckorna kommer nog springa iväg nu.. sen helt plötsligt sitter ja men en nyfödd liten gosse som inte har nå namn än.. ja har ett namn som ja gillar.. men inte mannen.. aja vi har tid på oss med namn.. annars får han heta mini el pojken som Lucas säger. 😀. 

Så i morgon kommer ny vecka och magbild.. 🤰🏼🙆🏼‍♀️.

 

Likes

Comments

Helgen går som vanligt väldigt fort.. Vi har haft 3års kalas för vår dotter Linnéa som blev 3år i Lördags men firade igår..


Var i fredags till bvc med Alicéa och hon grät hela tiden där inne o höll mig hårt..ville inte alls att läkaren skulle undersöka henne.. så de gick väl sådär.. men hon skulle kolla igen nästa gång vi kom.. då Linnéa ska på 3års kontroll.. läkarkontroll.. men spruta blev de.. o ledsen Alicéa igen.. Lilla ♡.. lite feber till kvällen.. och lite röd efter sprutan och hård runt om..nån reaktion på sprutan.?

Jag såg första sparken utan på magen idag.. 😍 sån feeling ju.. ganska lugn bebis i magen.. men ja känner hur han håller på o buffar i magen.. mysigt.. varje dag..

Håller på o tvättar i dag.. man får göra lite i taget.. ja börja bli trött.. somnar ofta när barnen gått o lagt sig.. bara känner hur man somnar till o vaknar till av ett ryck.. man blir nog trött av att vakna på natten och de trycker på urin blåsan måste gå upp för att tömma den.. 😩..

Nähe försökte lägga upp bilder.. funkade inte riktigt.. hatar när de inte går som de ska göra.. de ska ju bara flyta på..

Ha dé

☆♡☆Likes

Comments

Ja vet inte om alla övningar är bra för mig som gravid.. de knakar i fogarna när ja kör häldipp.. de knäpper.. kanske ska hoppa över den övningen.. ja hittade en sida gravid träning, men alla övningar kanske inte passar mig.. men de andra övningar kör ja på.. och pass nr 2 är gjord.. plus en liten promenad på morgonen i solen..


De är ju en vikt i sig oxå o skjuta vagnen framför sig..

Tänk går in i v.21 nu.. och nu går vi framåt.. hoppar dock inte bakåt nån vecka.. Skönt de.. visst känns de i kroppen efter passet igår.. ooh jaa.. 😊 då vet ja att ja tränat..

Mina känslor är blandat faktiskt.. ja vet inte hur ja ska förklara hur ja känner.. kommer inte ihåg o ja känt så förut heller.. lite svårt att förstå att de växer en lite människa inom mig.. blandad lite rädsla o lycka.. om man är väl medveten om vad som händer inom sig än man tänkt så förut.. men jaa.. jag är ju glad för lilla livet inom mig.. men nu kom ja på ordet panik.. undra varför ja känner så.? Kan de ha o gör med vad som hände med Alicéa.. när hon kom till världen.. inte så att ja vill gå och prata om de med någon.. ja är ändå inte rädd för något, inte att föda el genom gå ett kejsarsnitt..

Mysigt känner lille Mini gossen i magen, hur han buffar på inne från..😍.. tänk när man får se hur han rör sig utan på magen.. när hela magen förflyttar sig.. 😀 lite läskigt men ändå mysigt..


Magen v21 alltså 20 fulla och nu har de gått 50.4% av gravidieten..  de känns bra.. 

Ha en bra dag 

☆♡☆

Likes

Comments

Yes nu kör ja träning 14 dagar i streck för att komma igång med min gravid träning.. ingen soffis längre.. fick träningsbanden igår men hämta ut paketet i morse då..


Det är ju olika styrkor.. men ja började med orangea.. lättast o ökar sen.. ska ta före o efter bild för att kunna se skillnader.. ska bli kul.. redan börjat.. kör 3×10 pass.. de är 7 övningar.. fick många pussar av Alicéa när ja låg på golvet.. hon skulle vara med hela tiden.. låg ja på sidan så skulle hon ligga framför mig.. låg ja på rygg, då fick ja pussar och att hon skulle sätta sig på mig.. 😀.. 

Och ja fick mig en morgon promenad oxå 🙆🏼‍♀️.. härligt ju.. 

Nu ska ja ta mig en kopp kaffe på de här.. så varje morgon efter promenad ska ja träna.. 

Just de.. dom ringde ju från Bvc igår.. och Alicéa hade blivit bort glömd 😮.. tur att ja ringde..☝️

Ha en bra dag o alla ♡ dag.  

♡♡♡

Likes

Comments

Ibland måste man ju få unna sig lite gott.. varför inte på semledagen.. fettis dagen som de heter.. firar ni?

I morgon är de alla ♡ dag o då ska vi oxå fira.. med smörgåstårta.. just att ja med går halvtid v.21 20 fulla veckor oxå.. de är nå att fira med..

Varje dag känner ja bebisens rörelser😍, ja har kommit in i en period, där kroppen verka missuppfatta att ja är gravid ibland, vet inte hur ja ska förklara känslan, ja är gravid men ändå inte.. fast ja är gravid.. hm 🤔..

vissa kvällar somnar ja sittande i soffan för att ja är så trött..

Jag längtar till Våren nu.. härligt ju o kunna sitta ute i solen med en kopp kaffe o se barnen röja runt på gården..

Nu har vi precis lunchat.. och dom från BVC har inte ringt än 🙄 skumt.. aja ringer på eftermiddag o ser om de svarar..

Ha en bra dag
☆♡☆

Likes

Comments

I helg så kolla ja lite på träning gravid.. tänkte att ja skulle börja köra 14 dagar i sträck för att komma igång med träning.. 7 övningar.. just för min rygg och mina höfter.. ja får sån värk i högra höften.. om ja börjar träna o stärker dessa muskler med ett träningsband som är olika vikter på.. ska visa er sen vad ja menar.. sen komma ut lite mer på promenad.. alltså ja ska bli lite starkare i kroppen har ja tänkt.. man kan ju även som gravid träna oxå.. de man orkar.. men ja har hittat en sida.. så när de kommer så kommer ja börja o så noter efter varje träning.. Inga undan flykter nu..

Barnmorskan ringde nyss.. jag ändrade tiden eftersom ja bara är då i v22. Så flytta vi fram tiden till v24 nu.. så innan påsklovet så ska ja dit på kontroll..

Väntar på 1till samtal från Bvc nu.. tror dom missat 1års kontroll på Alicéa som blev 1 år förra året.. 3mån sen snart.. de är ju liksom sprutan hon ska ha.. vaccinationen.. sen är de ju mässlingen vid 18mån.. aja se när dom ringer..

Alltså ja har missat att de är semledagen i morgon.. trodde de var nästa vecka.. så först semledagen o sen alla ♡ dag.. Vi ska i allafall mysa till de o äta smörgåstårta då 😋😊.. ja har köpt godis hjärtan till barnen.. av min man önska ja mig blommor.. får se om ja får några 🙊.. hihi

Nähe nu är ha hungrig.. min hunger finns.. men är fortfarande inte sugen på nå..

Ha de bäst

☆♡☆

Älskar färgen på tulpanen ja köpte i helgen

Likes

Comments

Idag hade ja inte samma ork som ja brukar ha.. när ja städar.. ska de liksom redan gå utför och inte orka.. vill ju hålla på o göra massa, men kroppen säger nej o ja blir jätte trött istället..

Men de fick bli en promenad i solen o hämta ett post paket som inte fick plats i brevlådan.. skönt de.. solen är så varm o skön ute idag..


Tok Lucas 😀
Linnéa o så en sovande Alicéa bredvid..
Skönt nu äntligen helg.. är lite sugen på att göra chokladbollar 😋.. 

Kvällens middag blir fläskfilé i ugn och potatisgratäng..  nom nom.. 

De mysigaste är att ja känner mini i magen när han håller på o börkar o sparkar.. 😍

Trevlig helg på er läsare

☆♡☆

Likes

Comments